25-02-05

Badminton

Gisteren nog eens gaan badmintonnen in Gullegem. ’t Was lang geleden : oorspronkelijk gingen Veerle en ikzelf "eens samen sporten" ipv. elk apart zijn sport doen en namen we elke week een babysit. In het begin is dit een paar keer gelukt, maar de praktijk wijst uit dat we elk apart gaan en meestal zelfs geen van beiden. Met vier kleine meisjes tussen 4 en 10 jaar is dit geen evidentie.

Gisteren was het nog eens mijn beurt en het ging redelijk goed : ik heb 3 partijtjes dubbel gespeeld en 3 x gewonnen (2-1, 2-1 en 2-0). Eigenlijk is badminton een erg leuke sport – twintig jaar geleden speelde ik dit redelijk intensief – maar nu is dit louter als recreant. ’t Is ook iets heel anders dan lopen : zeer explosief, korte spurtjes, technisch en taktisch ipv. de trage, lange duurlopen. Als afwisseling kan dit wel tellen.

Dit weekend belooft weer heel druk te worden : vanavond de 30° verjaardag van mijn schoonzuster en aansluitend nog een vergadering van de jeugdclub – de oude versie dan wel te verstaan , morgen is er Gavertrimmersfeest tot in de vroege uurtjes, het jaarlijks etentje van de loopclub uit Harelbeke. Ik zal toch proberen de schade te beperken en zondagmorgen mijn 15 km af te haspelen bij de Gavertrimmers. Eens kijken hoeveel dapperen er zullen zijn… en of ik er zelf bij ben …
16:56 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.