27-02-05

Bingo, het wordt Stockholm op zaterdag 4 juni

Na een korte nacht (verjaardagsfeest van mijn schoonzuster , gevolgd door een vergadering van de jeugdclub) stond ik op met een houten kop.  Snel Marie naar de turnclub en Louise naar de judo brengen.  Toen Veerle terugkwam van haar werk (ziekenhuis) kon ik een uurtje uitwaaien in het park van Heule en een 12-tal kilometer zeer rustig lopen.
's Avonds was het dan Gavertrimmersfeest - de jaarlijkse souper van mijn loopclub - dit jaar stond alles in het teken van "Rouge ça bouge ".  Sfeerbeelden zijn te bewonderen via www.gavertrimmers.be  Iedereen moest volledig verkleed zijn in het rood en dat zorgde nogal voor grappige taferelen. 
Ik heb het bewust niet te laat gemaakt en ook het drankverbruik in de perken gehouden, want ik had beloofd om zondagmorgen te lopen met de Gavertrimmers.  Belofte maakt schuld  en om 8u30 stond ik als één van de weinigen paraat om mijn twee toerkes (15 km) af te haspelen.
Bingo, mijn loopmaat heeft beslist om mee te gaan naar Stockholm, zodat ik meteen weet waar ik aan toe ben.  Ik heb nu nog ruim 3 maanden om bij te trainen. 
Stockholm is één van de grootste marathon ter wereld (17.000 lopers) en bovendien een beauty van een stad, die wij al lopend mogen bewonderen.  Ik kijk er al echt naar uit, dinsdag ga ik boeken.  Zin om mee te gaan ? ?

20:08 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Stockholm Mijn baas heeft hem vorig jaar gelopen en vond het een supermarathon. Je zal er zeker geen spijt van krijgen!

Gepost door: Ruthje | 28-02-05

Marathon is nog net iets te veel van het goeie voor mij, dus ik moet passen... ;-)
Alvast heel veel succes met de voorbereiding & veel plezier ginder!

Gepost door: Pinnie | 01-03-05

De commentaren zijn gesloten.