01-03-05

Yes, ik ben ingeschreven voor Stockholm !!!

Ik ben gelukkig, want zopas heb ik de bevestiging gekregen van het reisbureau dat mijn citytrip naar Stockholm in de saccoche is.  Alle hotels waren immers volzet, maar er was nog ééntje in aanvraag.  Nu dus niet meer, want ik heb direct geboekt voor mezelf en mijn clubgenoot. 
De vrouwen gaan niet mee, want als niet-loper heb je nu éénmaal niet zoveel aan een marathon-weekend.  De dag ervoor moet je geen al te grote wandelingen plannen en ook geen hele menu eten, de dag van de wedstrijd sta je uren te wachten op een glimp van je geliefde, en de dag erna zijn de lopers nog aan het recupereren.
  Bovendien ben ik vorig jaar met Veerle op citytrip geweest naar Stockholm. Het is daar dat ik verliefd werd op die stad en dat het idee gerijpt is om er ooit een marathon te lopen. 
Het is bovendien nu ook weer niet zo duur : ongeveer 340 Euro voor de vlucht en 3 overnachtingen met ontbijt in een vier-sterren hotel.
Ik heb me tevens direct ingeschreven voor de marathon, want gisteren waren al 13.821 lopers ingeschreven van de maximum 17.000.  Ik vermoed dat ze binnenkort de inschrijvingen afsluiten wegens volzet.
Nu rest er ons alleen nog vele kilometers trainen.  Ik hou jullie alvast langs deze weg op de hoogte.
Gisteren heb ik nog mijn toerke van 7,2 km gelopen, het ging heel vlot.  Vandaag ging ik normaal 28 km lopen op mijn vrije dag, maar mijn echtgenote was op het onverwachts thuis wegens de witte woede, zodat we samen gesport hebben : eerst een half uurtje squashen en dan nog samen een uurtje fitnessen.  't is wel geen lopen, maar ik heb toch serieus gezweet. 
Vanavond heb ik vergadering omtrent een reunie van Volley Team Utopia Heule, waar ik vroeger nog bij gespeeld heb, zodat ik ten vroegste morgen nog een loopke kan doen.

15:28 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Stockholm Euk weuns eu veul succeus me euw veurbereudeung veur steuckheulm!

Gepost door: Koen | 02-03-05

eunderdeud eus scheunt neu heule leuke meuretheun, heur euk zeu euvereul zeugen beu meunsen deu eur euk eul geuweust zeun.

Gepost door: bob | 03-03-05

waaaaaaaaaaaw Phillipe, jong zo een tof dagboek - ik heb het in 1 adem afgelezen
Je motiveert me om inderdaad naar die toffe stad uit te kijken
ik had al gedacht een snelcursus zweeds te volgen
tot ziens luc

Gepost door: piccavet | 08-03-05

De commentaren zijn gesloten.