05-03-05

Ploeteren in het park - 1u05'

Daarnet een dik uurtje gelopen, bedoeling was mijn toerkes in het park van Heule te lopen. Je moet echter weten dat het hier gisterennamiddag en vooral deze morgen hevig heeft gesneeuwd met een dik pak sneeuw (5cm) als gevolg.
Gisteren was het echter nog beirekoud, terwijl de temperatuur vandaag pijlsnel de hoogte is geschoten met zelfs een schuchter zonnetje, dat begon te piepen achter de horizon.
Gevolg is dat onder de sneeuw in het park grote onzichtbare sneeuwpap-plassen lagen, zodat ik na 1 ronde al zeiknatte voeten had. Verschillende keren gedacht aan Yoeri, die nu waarschijnlijk op zijn loopband een leuke film aan het meepikken is, terwijl ik in die kiezige pap aan het ploeteren was. Bijgevolg heb ik dan maar de rest op de weg gelopen, zodat ik ook weer mijn kilometers (12 km) achter de kiezen heb.
Straks ga ik naar het turngala in Moorsele, alwaar mijn dochter Marie haar nieuwste kunstjes zal vertonen en morgenvroeg ga ik mijn toerkes lopen in de Gavers met de Gavertrimmers, als het parcours tenminste beloopbaar is. Dat zal ik dan morgen wel weten te vertellen. Tot dan !

16:18 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.