07-03-05

Veerle traint voor de 20 km van Brussel !!

Eureka, mijn vrouw Veerle is ook begonnen aan de looptrainingen ...
Ik krijg hierbij wel opnieuw een déjà-vu effect, want telkens wij heroïsche verhalen vertellen over loopervaringen, begint het bij haar te kriebelen en dan stelt ze minutieuze loopschema's op, die dan na een paar trainingen meestal in de kast vliegen ...
Gisteren was het weer zover : sinds mijn blog en mijn marathon-inschrijving begon ze weer loop-goesting te krijgen en kreeg ik opnieuw vragen in de aard van "wanneer is die 20 km van Brussel ?" (29 mei) en eens te meer werd een strak trainings-schema opgesteld. Ik verschiet er al niet meer van.
Maar deze morgen werd de daad bij het woord gevoegd en heeft ze plichtsbewust haar eerste 7 km van het jaar gelopen. Hopelijk houdt ze deze keer wel vol ... Aangezien ze geen aparte blog wil schrijven, zal ik haar vorderingen maar op mijn blogje bijhouden.
Ik moet wel toegeven dat, wanneer ze éénmaal begonnen is, ze tamelijk rap vorderingen maakt. Na een paar trainingen zit ze al gauw aan 15 km. Maar dat is nog altijd geen twintig km. Eens zien of ze dit keer volhoudt. Nu dit voornemen in de openbaarheid is gekomen, is er geen weg meer terug. Doorzetten maar ... !

11:43 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

succes voor je vrouwtje Wens haar veel succes! Ze toont al de ambitie en da's toch al een belangrijke stap hé. En met jou steun zal het haar wel lukken. Hou ons zeker op de hoogte van haar vorderingen!

Gepost door: Ruthje | 07-03-05

7 km Amai, direct 7 km, niet slecht! Ik zal er ook zijn op de 20 km!

Gepost door: Loperke | 09-03-05

Vrouwen... Vrouwen zijn doorbijters, dus ik heb het volste vertrouwen dat je vrouwtje haar target zal halen ...
Vrouwen ....toch een ras appart !

Gepost door: erik | 10-03-05

De commentaren zijn gesloten.