11-03-05

Wrikkelgat

Vrouwen , vrouwen, vrouwen … toch.
Je mag ze geen avond alleen laten of ze hebben al je computer gekraakt. En ik heb thuis vijf zo een exemplaren zitten … Man, man, man … miserie …
Nee, even ernstig. Ik ben blij dat mijn vrouw eventjes mijn taak heeft overgenomen. Zo kan zij ook haar vorderingen meegeven. Het is een echt “wrikkelgat”. Wist je trouwens dat wrikkelgat onlangs verkozen werd als mooiste westvlaamse woord allertijden. Voor de niet-West-Vlamingen onder jullie : wrikkelgat betekent “iemand die niet kan stilzitten” of iets dergelijks.
Dit even terzijde. Gisterenavond ben ik gaan badmintonnen. Na anderhalf uur ben ik er mee gestopt met een sluimerende blessure.
Don’ t panic !! Het gaat hier over een vervelende tenniselleboog, waar ik al een paar maanden mee sukkel en die niet vanzelf geneest. En aangezien de marathon van Stockholm nog steeds niet op handenstand wordt gelopen, heeft dit voorlopig nog geen conseqenties voor mijn loop-passie.
Vanavond ga ik waarschijnlijk nog een gezondheidsloopje doen – eventjes de beentjes strekken – en zondagmorgen (10u30) is er een eerste serieuze test : de halve van Torhout. Er zullen ook een aantal loop-bloggers deelnemen.
Aangezien ik nog niemand in levende lijve gezien heb, zal ik een korte beschrijving geven. Ik ga een fuchsia-rose singlet van de Gavertrimmers aanhebben, maar omdat er vermoedelijk een tiental dergelijke exemplaren zullen rondlopen, ga ik daarbovenop een rood petje aanhebben :
Rouge, ça bouge … !

09:55 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Blessure Effe een lichte paniekaanval bij het lezen van het woord "blessure"! Gelukkig gaat het maar om je elleboog... ;-)
Veel succes zondag!!!

Gepost door: Pinnie | 11-03-05

Ga er voor ! Philippe, ik zal er zondag ook bij zijn maar ik wil je nu al veel succes toewensen. Nu maar hopen dat het weer een beetje meewil...

Gepost door: Rony Verhulst | 11-03-05

De commentaren zijn gesloten.