18-03-05

Mijn zorgenkindje

Net terug van bijna anderhalve dag ronddolen in het ziekenhuis met mijn oudste dochter. Louise (10 jaar) is al het hele jaar op de sukkel. Net na nieuwjaar haar pols gebroken, daarna wekenlang buikpijn, daarna een griepje en sinds vorig weekend heeft ze onverklaarbare pijn in haar bovenbeen in die mate dat ze nog amper kan stappen. Nu mag de ellende wel een keer stoppen …
Vreemd is dat het zaterdag begonnen is zonder enige aanleiding (geen valpartij, verstuiking of verkeerde beweging, …), nee, ze weet niet hoe het gekomen is. Toen dit begon te verergeren zijn we gisteren langs geweest bij de orthopedist, die een reeks onderzoeken aanbevolen heeft.
Zo zijn we vandaag langs geweest op pediatrie, bij de radiologie, naar het labo en uiteindelijk bij radiotherapie voor een bot-scan. Je moet weten dat het Algemeen Ziekenhuis in Kortrijk vier campussen heeft, die her en der verspreid zijn in de binnenstad, zodat we de hele tijd weg en weer moesten rijden.
Maandag weten we de resultaten, hopelijk valt het mee, want we hebben ons al serieus zorgen gemaakt en het heeft ons al talrijke uurtje uit onze slaap gehouden.
Daarom dus efkens geen plaats voor lopen, of toch een beetje, zij het onrechtsreeks …De verpleger bij radiotherapie was Stijn Vandevelde, één van onze beste crossers te lande, dit jaar een podiumplaats in Dour en 6e in de eindstand van de Cross-cup - en dit als niet-prof. Bovendien is zijn vrouw Lieselot Bossuyt onlangs Belgisch Kampioene Indoor op 1500 meter geworden.
Hoewel ons loop-niveau mijlenver uiteen ligt, leverde dit toch een leuke loop-babbel op. Hij was ten zeerste geïnteresseerd in mijn marathon-plannen. Een heel sympathieke mens …Je moet er grenzeloze bewondering voor hebben als mens en als atleet.

17:32 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Leuke loopbabbel. Dat zal dan het zilveren randje rond de wolken geweest zijn: sneu wat er met je dochter aan de hand is. Hopelijk komt het allemaal mooi in orde.

Gepost door: Stefan | 18-03-05

zorgenkindje Hopelijk komt het weer gauw in orde met je dochter, 'k zal voor je duimen!

Gepost door: Ruthje | 20-03-05

amai nie leuk En hoe is het nu nog met de dochter? Al verbetering?

Gepost door: Loperke | 20-03-05

LOUISE Veel beterschap aan Louise. Ik ben ook 10 jaar.

Gepost door: emiel | 21-03-05

De commentaren zijn gesloten.