21-03-05

Met 17.000 op pad - Stockholm volzet !

Daarnet nog eens gepiept op de website van de marathon van Stockholm. Op 18 maart waren reeds 17.000 lopers ingeschreven en hebben ze de inschrijvingen vervroegd afgesloten. Nooit eerder waren er zoveel lopers in de Zweedse hoofdstad. We zullen dus niet alleen lopen .
Gisteren heeft mijn vrouwtje opnieuw getraind, maar ze heeft al haar eerste dipje beet – het liep van geen meter en ze heeft haar toerke dan maar ingekort. Ik zal ze weer moeten oppeppen of haar nieuwe loopcarrière zal maar een kort leven beschoren zijn. .
Deze morgen dan terug naar de specialist met mijn oudste dochter. De onderzoeken wijzen uit op één of andere ontstekingsziekte aan de heup, waardoor er weinig doorbloeding meer is in de heupkom. We worden nu verder doorverwezen naar de pediater voor een grondige check-up. Toch een relatieve opluchting, want op de duur begin je spoken te zien en denk je tijdens een slapeloze nacht aan het worst case scenario.
. Om haar been verder te ontlasten loopt ze nu op krukken en voor lange afstanden hebben we een rolstoel in de thuiszorgwinkel gehuurd, want gisteren aan de zee zat ze in een aftandse buggy als baby’tje van 10 jaar, geef toe, het was geen gezicht…Vanavond gaan we op kraambezoek, zodat het een loop-rustdag wordt. Kan ook eens geen kwaad.

18:18 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

.. Da's wel een opluchting zeg, je begint inderdaad de ergste dingen te denken. Hopelijk is die ontsteking rap genezen en kan ze weer volop beginnen te ravotten.

Gepost door: Ruthje | 23-03-05

De commentaren zijn gesloten.