01-04-05

Aldi-sandwichman

Ik beken, ik heb loopschoenen in de Aldi gekocht ondanks jullie waarschuwingen. Maar zoals Loperke het zo mooi en zo plastisch omschreef : je kan er niet voor gekl**t zijn …
Zo heb ik voor een goeie 40 Euro, 1 paar loopschoenen, 1 loopshirt, 1 loopshort en 4 paar loopkousen gekocht. In een speciaalzaak heb ik voor die prijs misschien maar één schoen. En aangezien ik sowieso aan nieuwe schoenen toe was, heb ik de gok maar gewaagd met in het achterhoofd : “als ze niet lekker lopen, dan kan ik ze nog gebruiken om in de tuin te werken …”
Die zolen zien er echt heel stevig uit – er is een coolmax binnenzool met gelkussen – en ik voel geen wezenlijk verschil met mijn Reebok-shoes, die vijf keer zoveel kosten. Ik besef echter ook dat de loopschoenen van de Aldi in het verleden - jaren geleden - van mindere kwaliteit waren, maar alles evolueert en de tijd staat niet stil, ook niet bij Aldi. De tijd zal echter uitwijzen of het een verstandige keuze is.
Gisteren heb ik direct 12 km gelopen met mijn nieuwe loopschoenen en ze liepen echt lekker. Zo was ik volledig in mijn nieuwe outfit gekleed tot groot jolijt van mijn vrouw, die me een Aldi-manneke noemde, net weggelopen uit die nieuwe folder.
Laat ze maar lachen …
Dit weekend krijgen jullie alsnog het beloofde verslagje van mijn tweede marathon in Beloeil.

10:11 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

aldi en lidl Gisteren was de helft van de kleedkamer ook al getooid in Aldi of Lidl-spullen, en ik moet de mijne nog krijgen.
Ik zie vanavond mijn schoonmoeder en ik krijg: 2 shorts, 2 shirts, 3 paar sokken, 1 trainingsbroek. Ik kan weer voort!

Gepost door: Lena | 01-04-05

Kwaliteit Andere Aldi-aanbiedingen in gedachte (oa. PC) vermoed ik idd wel dat die schoenen goed zijn, maar als je geen neutrale voeten hebt kan je daar bij veel en lang lopen blessures van krijgen. DAN maakt een aangepaste schoen een wereld van verschil. Heb je wel neutrale voeten en krijg je geen last bij het lopen, heb je een mooie koop gedaan. Let gewoon op dat je bij problemen direct aan je schoenen denkt. Voor de rest enjoy!

Gepost door: Wim | 01-04-05

aldi heb ook mijn slag geslagen en twee shirts en een short gekocht. Mijn trainer loopt al jaren op schoenen van de Lidl, maar hij heeft dan ook een zuiver neutrale voet zonder ooit noemenswaardige problemen te hebben gehad. Daar ben ik dus zoooo jaloers op hé.

Gepost door: Ruthje | 01-04-05

Buitenland En ik zat verdorie wel in 't buitenland zeker ... niets meer kunnen kopen ... ik wou nochtans ook wel zo'n shirt of twee ... 't zal voor volgend jaar zijn ... veel succes ermee Frank ... maar pas idd toch op als je pijn krijgt!

Gepost door: Koen | 01-04-05

De commentaren zijn gesloten.