12-04-05

Niercrisis

Ik heb zopas twee ellendige dagen achter de rug. Gisterennamiddag ben ik onwel geworden op het werk met hevige krampen in de onderbuik. Aangezien het niet spontaan verbeterde zijn we dan maar naar de dokter geweest, die me voor diverse onderzoeken doorverwees naar het ziekenhuis – radiologie, CT-scan en echografie en consultatie bij een uroloog - en deze morgen dan nog een urografie van de nier.
Aangezien ik wegens een eerder verkeersongeval maar 1 nier en geen milt meer heb, ben ik extra alert voor allerlei onheil in de nierstreek – ik zag mijn toekomst plots wat minder rooskleurig en maakte in gedachten al een kruis over Stockholm.
Gelukkig was het allemaal relatief onschuldig – waarschijnlijk een klein niersteentje of gruis, dat verdomd pijnlijk was – op het werk zeiden ze me dat de pijn vergelijkbaar is met barensweeën bij vrouwen. Daar kan ik natuurlijk niet van meepraten, nu wel …
Daardoor heb ik de geplande 30-km loop van vandaag verzet naar volgende week. Deze avond heeft Veerle de nacht, zodat ik pas morgen opnieuw een toerke kan lopen. Zondag heb ik nog 15 km gelopen in de Gavers en daarna naar de marathon van Rotterdam en Paris-Roubaix gekeken op tv. Proficiat trouwens aan alle Rotterdammers, die met zijn allen met verve geslaagd zijn in hun opzet. Chapeau jongens, wij hebben nog vele eenzame kilometers te goed, jullie zijn er al vanaf. Als ik jullie verslagen lees, zou ik onmiddellijk al willen inschrijven voor Rotterdam 2006. Wat een sfeer !

18:27 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Oei, veel beterschap , hopelijk heb je er niet te veel last meer van.
Ik heb al véél zin om terug die eenzame kilometers te gaan lopen , wat Rotterdam 2006 betreft hoop ik daar terug te kunnen starten , dus zeker daar ook starten... maar nu eerst uw misie afwerken.

Gepost door: erik | 12-04-05

ai Pijn in de nieren, 'k heb er ook al mijn deel van gehad, wreed pijnlijk en dan was het bij mij nog niet zo ernstig als jouw probleem. Hopelijk ben je rap genezen, zodat je er volop tegenaan kan in Stockholm!

Gepost door: Ruthje | 13-04-05

dat moet je lezen amaai, en dat moet ik lezen, van je nier. hopelijk is het eenmalig.
ik vond het ook leuk van mijzelf in je verhaal (van de abdijbierenloop) tegen te komen.
en betty, train je nog voort ? ik doe toch mee aan dwars door brugge op 8 mei, en jij ?

Gepost door: zusje | 14-04-05

De commentaren zijn gesloten.