13-04-05

U2 : un, dos, tres, quatorze ....

Yes, op de valreep toch nog drie tickets voor het concert van U2 van vrijdag 10 juni op de kop kunnen tikken. Ik had die bewuste zaterdag, waar alle kaartjes in een paar uur tijd de deur uitgevlogen zijn, uren vruchteloos gebeld en gesurfd om tickets. Nu heeft een vriendin van mijn schoonzus 2 x 4 tickets besteld om 100 % zeker te zijn. Wij kunnen dus met veel plezier de dubbele tickets overnemen.
We gaan dus met mijn schoonzus en mijn oudste dochter Louise naar wat toch belooft het concert van het jaar te worden. Louise is slechts 10 jaar, ik weet het , bitter jong voor dit evenement, maar ze heeft er zelf lang om gezaagd, ze is na lang ziek geweest te zijn eindelijk opnieuw beter, en als ze in de voetsporen van haar ouders wil treden, kunnen wij haar dit uiteraard niet ontzeggen. Moet kunnen ….. ! Bovendien zijn het zitplaatsen.
Het is me wat in concertland : na een relatieve “stilte” komen de kleppers opnieuw naar België : U2, Moby, Bruce Springsteen, REM, Faithless, enz … en dat allemaal in een paar weken tijd – waarom kunnen ze dat niet beter spreiden ?

20:15 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Jaloers Echt jaloers, want die bewuste zaterdag heb ik ook uren mezelf gekweld ... en zoals zovelen ... ook aan geen kaarten geraakt! Moest ge nog iemand kennen die er dubbel besteld heeft ..... bel maar hé!

Gepost door: Koen | 14-04-05

De commentaren zijn gesloten.