15-04-05

17,5 km gelopen langs Steenbeke-bos (1u41')

Eindelijk nog eens wat loopnieuws, wat toch de bestaansreden is van deze loopblog. Gisterenavond dan toch nog een toerke van 17,5 km gelopen in een heel rustig tempo (1u41’).
Na de pijnlijke niercrisis van maandag, die even snel is verdwenen als ze opgekomen is, was het de eerste loop van de week. Het was mijn Steenbeke-bos toer over het grondgebied van verschillende gemeenten : voor de streekgenoten, via Bissegem over Heule, richting Sint-Katharina (Sente), dan via Steenbeek-bos, een stukje Sint-Eloois-Winkel om via Gullegem weer in Bissegem te belanden – een serieus toerke over hoofdzakelijk landelijke wegen. Ik was nog maar net goed in gang, of de hemelpoorten begonnen zich te openen met een fikse bui en een nat pak als gevolg, maar ik moest en zou mijn kilometers afhaspelen.
Dan iets totaal anders : eergisteren vertelde ik van de U2-kaarten – gisteren was het weer van hetzelfde – vruchteloos surfen voor tickets voor Bruce Springsteen, na twee uur proberen sta ik uiteindelijk op een reservelijst. Wat me wel een beetje tegen de borst stoot is de hoge prijzen voor die tickets : van 71 tot 91 Euro + 8 Euro verzendingskosten en dan nog reservatiekosten. Vrije markteconomie noemt men dit dan.
Allez, 8 Euro verzendingskosten voor een simpel kaartje : ’t is net alsof The Boss de tickets zelf persoonlijk aan huis komt leveren …Maar als je dan ziet dat alle kaarten in een wip de deur uit zijn, wie ben ik om dit in vraag te stellen ?

10:10 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Concerten Hey, wij gaan ook regelmatig naar concerten. Gisteren tickets gekocht voor Oasis in AB (uitverkocht op 7 min ofzoiets). Niet dat we zo'n fans zijn van Oasis, maar in een klein zaaltje de Galagher-ettertjes van dichtbij zien leek ons wel fun... Vorig jaar oa in London naar Placebo en Muse gaan kijken. Magistraal! Muze rulezzzzz!!! Beste liveact van het moment. Verder dit jaar zéker Iggy en de Stooges op de Lokerse Feesten....

Gepost door: Wim | 15-04-05

Tickets in the pocket ! Yes, een mail gekregen van sherpa-ticketservice. Ze hebben twee tickets voor ons gereserveerd voor Bruce Springsteen.

Gepost door: frank spencer | 16-04-05

De commentaren zijn gesloten.