21-04-05

Gelost door Ozark Henry !

Gisteren heb ik 15 km gelopen in 1u23’ en vandaag had ik 30 km gepland in de Gavers. Het zijn er 28 km geworden : 4 grote toeren rond de Gavers in 2u25’. Eigenlijk is dit iets te snel voor mijn doen, zodat ik op het einde er wel een beetje doorzat en gepast heb voor het laatste korte toerke, om alsnog aan mijn 30 km te raken. Bovendien was mijn drinken te snel op (mea culpa) en rond de middag begon het echt warm te worden, die 30 zal voor volgende week zijn.
Ik heb ook geëxperimenteerd met een soort vloeibare astronautenvoeding – energy gel (70 gram ) van het merk aptonia – het was een zoete brij, dus moest je er veel water bij drinken, zodat mijn watervoorraad snel aan het minderen was - na 21 km heb ik daarom dan maar een stuk banaan gegeten en weeral veel gedronken. De man met de hamer ben ik dus gelukkig niet tegengekomen, maar op het eind was het beste er wel van af. We zijn dus nog niet op Stockholm-niveau, maar ik heb wel nog een aantal weken om bij te trainen – dat komt wel goed.
Verder heb ik weer bekend volk tegengekomen in de Gavers (voor mijn rubriekje BV-spotting). Opnieuw voorbijgerend door Veerle Dejaeghere, maar een grote verrassing is dit niet, omdat de Gavers haar vast trainingsparcours is.
Wie ik wel voor de eerste keer tegengekomen ben is Piet Goddaer alias Ozark Henry. Hij ging net starten aan de molen, toen ik mijn vierde toer ging beginnen. Hij was vergezeld van zijn fietsende vriendin – we hebben zelfs een paar kilometer naast elkaar gelopen – zonder één woord te zeggen, want eerlijk gezegd ben ik daar toch ook wel een beetje te verlegen voor en Piet is nu ook weer geen grote prater, bovendien wens ik die gasten ook niet lastig te vallen met allerlei small talk . Na een paar km heeft hij mij bovendien gelost om er na één toerke mee op te houden. Ik heb het dan ook maar voor gezien gehouden, evenwel na vier toerkes.

14:18 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Piet Ik ben een grote van van de Piet, maar inderdaad, da's de mens niet om zo small talk tegen te gaan doen, hé. Heb dat meestal met BV's trouwens, zou nie weten wat ik er moet tegen zeggen en heb helemaal geen zin om die mensen lastig te vallen, dus doe ik dat maar niet.

"Hé Piet, ik ben een fan van jou". Het zou echt wel genant worden denk ik! :-)

Gepost door: Loperke | 21-04-05

Of... Of: gvd, uw muziek da trekt nu toch echt op niets! (Grapje, maar zijn reactie zou wel spectaculairder zijn ;-D). Alleszins goe aan't lopen, me dunkt. En ik denk dat ge u over dat laatste klein toerke idd geen zorgen moet maken.

Gepost door: Wim | 22-04-05

Ozark Henry Liever gelost door Ozark Henry dan achternagezeten door Bart Kaël ... -:)

Gepost door: frank spencer | 22-04-05

Spencer. Net op de weblog van OH gelezen: "Ben vandaag gaan lopen in de Gavers. Liep er Frank Spencer tegen het lijf, maar ik heb die gast toch niet durven aanspreken... Hij is zo geconcentreerd bezig met zijn voorbereiding voor Stockholm, dan heeft hij natuurlijk geen behoefte aan geemmer van ne vremde mens. Hij is precies wel goed bezig... Volgende keer misschien toch eens goeiendag zeggen."

Ge gaat het niet geloven, maar ik zou de man niet eens herkennen als ik 'm tegenkom. Verder groet ik altijd de andere lopers die ik kruis, of het nu Pee Klak of Paul Tergat is. ;-)

Gepost door: Stefan | 24-04-05

De commentaren zijn gesloten.