23-04-05

Guy Swinnen op zondag 1 mei in den Ast te Heule

Gisteren en vandaag worden loop-rustdagen – morgen ga ik terug 21 km lopen in de Gavers met de loopclub.
Dan even iets totaal anders : een beetje reclame maken voor een eigen organisatie :Gisteren had ik nog een vergadering met den Ast Classics Heule. Dit is een vereniging gegroeid uit allemaal ex-bestuursleden van jeugdclub den Ast Heule. Na elkaar jaren uit het oog verloren te hebben, hebben we vorig jaar een keer de (elf) koppen bij elkaar gestoken om een fuifke te organiseren met de dj’s van vroeger – elke generatie van de jeugdclub, die inmiddels bijna 40 jaar bestaat, was vertegenwoordigd. Deze fuif werd een overdonderend sukses, zodat er geen weg meer terug was. Bovendien moeten we af en toe iets organiseren om de vele late vergaderingen te kunnen verantwoorden aan onze partners.
Bijgevolg geven we volgende week zondag 1 mei rond de middag (12u) een aperitiefconcert met Guy Swinnen. De Diestenaar staat momenteel meer dan ooit in de picture met "Stanleys Route (VT4)" en met de release van zijn CD met zijn nieuwe groep "Swinnen".
We hebben gekozen voor een artiest die een band heeft met ons eigen jeugdclub-verleden – een logische keuze want The Scabs hebben eind jaren ‘80- begin jaren ’90 onze jeugdclub drie keer in vuur en vlam gezet !
Guy Swinnen geeft een solo-concert met eigen nummers, covers en Scabs-nummers. Iedereen is van harte welkom in de Hemelweg 34 te Heule. Bovendien is de entree gratis !
Keep on rockin' in the free world .... !

15:44 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

LoL Even dacht ik dat ge Guy Swinnen waart tegengekomen tijdens het lopen...

Gepost door: Wim | 25-04-05

duurloop 4 mei 2005
4 blokjes in de gavers start dageraad 17.45 h
goed ?
luc

Gepost door: piccavet | 25-04-05

De commentaren zijn gesloten.