25-04-05

Recordweek - Goe bezig !

Gisteren iets vroeger opgestaan om een extra rondje te lopen, vooraleer aan te sluiten met de Gavertrimmers, die elke zondagmorgen om 8u30 starten. Bijgevolg heb ik ruim 2u. gelopen (ongeveer 22 km), wat mijn weektotaal op 72 km brengt. We zijn dus relatief goe bezig en blijven op schema.
Wel kriebelt het een beetje dat ik blijf hangen op afstanden tussen 21 en 28 km. Het zou misschien beter zijn of efficiënter als ik 1 x 32 km loop en verder 3 x 12 km in plaats van 3 halve marathons per week. Misschien is het een mentaal probleem : meer dan 3u alleen lopen is op de duur saai en als je er dan nog begint door te zitten, zoek je al eens gemakkelijker excuses om af te haken.
Samen lopen is veel leuker : zo ga ik binnenkort nog eens een grote toer lopen met Stockholmer Luc en op zondag 22 mei is er nog een gezamelijke duurloop van 32 km : Deerlijk-Oudenaarde (Kerselare). Dit is een initatief van verschillende loopclubs uit de buurt (Harelbeke, Deerlijk, Zwevegem, Beveren-Leie en Vichte). Er wordt om 8u30 vertrokken in Deerlijk en er zijn onderweg drank- en fruitstandjes, Minder getrainde lopers kunnen trouwens inpikken na 15 of 20 km. Bij aankomst is er wasgelegenheid en is een pasta-maaltijd voorzien. Daarna keert men per bus terug naar het vertrekpunt. De snelheid wordt vooraf in overleg bepaald ( ong. 10,5 km/u) en men hanteert het principe : samen uit, samen thuis.
Een prima initiatief voor duurlopers, waar ik zeker gebruik van ga maken. Als je in groep loopt met een aantal loopvrienden gaat de tijd veel rapper vooruit.
Nu iets totaal anders : ik was van plan om mijn baard te laten groeien tot Stockholm, om als een verwilderde Viking Stockholm te veroveren. Daarenboven liet ik ook mijn haar groeien. Bij nader inzien vond Betty Spencer dit toch geen goed idee en aangezien zij hier de broek draagt, kwam ze dit weekend opdraven met een hedendaags marteltuig, dat men ook wel eens tondeuze noemt. Gevolg , een gemilimeterde en gladgeschoren Spencer. Hopelijk gaan we hiermee niet dezelfde weg op als Samson en Delilah …

17:30 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

voor - na Altijd benieuwd naar de "voor - na" foto's als iemand zijn haar afscheert ;-))
Dat idee van die viking was anders ook niet slecht ... maar ook daar zou een foto op zijn plaats zijn ...

Gepost door: Alain | 25-04-05

Voor - en na foto's De foto's worden in een kluis in Alcatraz bewaard !

Gepost door: frank spencer | 25-04-05

40 dagen 40 dagen je niet meer scheren .... dat moet Veerle toch begrijpen, dacht ik zo!!!

Gepost door: Koen | 25-04-05

Groot gelijk! Die vele uren training zou'k ook nog geen probleem vinden, maar zo'n mega-giga-verwilderde bos haar, da's iets anders... ;-)
Trouwens, de kracht zit in uw beentjes hé, dus zolang Betty daar niet opvliegt met een of ander middeleeuws of hedendaags marteltuig om het haar vakkundig te verwijderen, zal het allemaal wel meevallen! :-)

Gepost door: Pinnie | 26-04-05

LSD Ik had ook een broertje dood aan die LSD maar in groep moet dit voor jou een makkie zijn. Ze zijn de bouwstenen voor een goede marathon. Twee of drie lsd's van 30 km moeten zeker voldoende zijn.
Ik ben wel een beetje jaloers...

Gepost door: Ronny | 26-04-05

hallo Veel succes in Stockholm, met of zonder haar... go fot it Fraaaaaank.

Gepost door: De Lefever | 26-04-05

De commentaren zijn gesloten.