06-05-05

De Gavertrimmers in Runners World

Deze morgen lag dan uiteindelijk Runners World op tafel met het langverwachte artikel over het “dream team” van de Gavertrimmers Harelbeke in de reeks : “het bos in … “. Leuk om eens van alles te vernemen over de diverse loop-motieven van uw eigen loop-collega’s en over het ontstaan van de club en hoe de Gavers, ons favoriete trainingsparcours ontstaan is. Daarbij ook wat aandacht over de Stockholmplannen van Luc en mezelf, met een foto van ons beiden op pagina 76. Een prima artikel, vlot geschreven en een dikke pluim voor de reporter.
Woensdagavond hebben mijn vrouw en ik beiden deelgenomen aan een interscholen-kwis met het oudercomitée van de kleuterschool, waarbij we een mooie derde plaats behaald hebben . Een kwisje is altijd leuk, zeker als je de teams van de directeurs en leerkrachten kan kloppen.
Gisteren was het dan een dagje Planckendael met de familie ter gelegenheid van het 15-jarig huwelijksjubileum van mijn broer Paul, die tot nader order nog altijd houder is van het familie-marathonrecord (3u36’36” – 1987 – Brussel ).
Vandaag brugdag en opnieuw een uurtje gelopen. In mijn vorige bijdrage heb ik nog mijn nieuw paar schoenen van een goedkope winkelketen, waarvan ik de naam niet meer ga noemen, opgehemeld. De wraak van Nike en Adidas was zoet ! De wereld verkondigen dat je, ondanks alles gevrijwaard blijft van blessures en pijnlijke voeten, is het lot tarten. In het park van Heule heb ik immers een bocht iets te scherp aangesneden en heb daarbij mijn voet geblesseerd – tegen dat ik thuis kwam was de pijn al serieus toegenomen. Hopelijk blijft dit “een accident de parcours” zonder verdere gevolgen. Eerst afwachten tot morgen en afhankelijk van de pijn nog extra rustdagen inlassen …

20:10 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Runnersworld Heb hem hier voor mij liggen , toffe foto :-)

Gepost door: erik | 06-05-05

Stockholm here I come Philippe,
een paar van de Gavertrimmers volgen uw logboek bijna dagelijks. Uw vlotte pen is om van te smullen. Natuurlijk volgen we ook graag het wel en wee van een marathonloper. We hopen stiekem op een schitterende eindtijd.

Sportieve groeten,

Geert

Gepost door: Geert | 06-05-05

idee Ik ga hem zeker halen!
Ik heb hen een mail gedaan met de vraag waarom ze nog nooit iets gedaan hebben over de vele lopersblogs en ze gingen het idee oppikken, want ze vonden het een leuk idee! Heb hen een paar bevriende blogs doorgegeven... (ja, ook de uwe, want uw blog is één van mijn favorieten!)

Gepost door: Loperke | 08-05-05

De commentaren zijn gesloten.