08-05-05

Betty's nieuwe come-back

Terug nieuws van het lopersfront, deze keer niet van mezelf, maar Betty Spencer is aan haar zoveelste come-back begonnen : het was al meer dan zes weken geleden dat ze nog haar loopschoenen had aangetrokken – als verzachtende omstandigheid kan ze wel een pijnlijke knie als excuus inroepen, maar na zes weken blijft ook deze piste niet meer overeind : eens afwachten hoe lang haar loopcarrière deze keer duurt, want ze maakt weer hele schema’s op. Target deze keer is iets bescheideners : de tien mijl van Vlaanderen in het kader van de Guldensporenmarathon op zondag 3 juli. Dit lijkt me wel haalbaar – hopelijk volhardt ze deze keer wel.
Met pijn in het hart (en aan de voet ) zag ik ze joggend vertrekken – en stond ik ook te popelen om een toerke te lopen, maar ik mag het nu niet verbrodden. De linkerpoot is al stukken beter, de zalf doet zijn werk, en ik moet me aan de opgelegde rust houden, hoe moeilijk het ook is … Gisteren deed mijn voetje nog pijn al wandelend, vandaag is het ergste leed geleden.
Trouwens, Betty heeft (al) mijn loopschoenen ergens verborgen en veilig en wel opgesloten. De sleutel is het best bewaarde geheim ten huize Spencer.Het kriebelt, maar ik heb me voorgenomen tot woensdag de geblesseerde voet te sparen.
En dan, dan vlieg ik er weer in …

12:57 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Niets forceren Niets forceren!!! Misschien is het beter om inderdaad een paar dagen rust te pakken. Het is voor iedere loper zwaar als hij een dag niet kan gaan lopen. Veel beterschap!!!
Trouwens, slimme actie van je vrouw om je schoenen te verstoppen!!!

Gepost door: Ralf | 09-05-05

De commentaren zijn gesloten.