30-05-05

De twintig kilometer van Brussel – geslaagde generale repetitie !

Gisteren heb ik dan in extremis toch nog deelgenomen aan de twintig kilometer van Brussel. Ik had op het forum van de Gavertrimmers gemerkt, dat Bart Oosthuyse wegens blessure zijn borstnummer ter beschikking stelde. Aangezien ik na blessure opnieuw sinds een paar dagen in roulatie ben, leek het mij een ideale test voor komende zaterdag, met dank aan Bart uiteraard voor het nummer.
We zaten dit weekend met het gezin aan de Kust. Omdat het weer ons wat in de steek liet, leek het ons leuk om een dagje Brussel mee te pikken. Voor de kindjes was het een leuke dag : Grote Markt, Manneke Pis, …, voor de allereerste keer op de metro, een ijsje en een wafel, en 25.000 lopers zien voorbijschrijden. Bovendien was het zonnetje van de partij – toch tot rond 16u30 – en zo kon ik zorgeloos een tweetal uurtjes trainen in een leuke loperssfeer.
Het was plezant lopen, veel sfeer in de tunnels, veel publiek, handjesgeklap en zover dat je kon kijken voor en achter jezelf ontelbare lopers.
Ik heb nogal wat vertrouwde gezichten tegengekomen : veel Gavertrimmers uiteraard, en onderweg zag ik een dartele hinde lopen met een Gent Blogt t-shirt, die na een aangename kennismaking Loperke Lena bleek te zijn …
De organisatie was ook prima : om de 3 km kleine flesjes Spa en op km-12 zelfs een extran-flesje. Ook Prins Filip deed het prima met zijn atoom-startschot na een lange Bolero van Ravel. Na 1u55’ – netto - bereikte ik de finish, de bruto-tijd zal wel 3 minuten meer zijn, een geslaagde test voor mijn marathon van komende zaterdag, want ik heb heel rustig gelopen en heb geen pijn meer gevoeld aan de geblesseerde lies.
Betty en de kindjes waren precies veel meer afgemat dan mezelf ! Nu nog een paar dagen rustig blijven en Stockholm, here we come …

10:15 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Content Wreed content dat dit gelukt is voor jou, succes zondag!

Gepost door: Koen | 30-05-05

opgelucht... Ik ben echt opgelucht te zien dat je het zeer goed stelt.
Proficiat met het resultaat in Brussel, nu een weekje voeding aanpassen en rustig aan en dan zal Stockholm versteld staan !!!

Gepost door: Alain | 30-05-05

hihi "Dartelende hinde", hihi. Ik ben gecharmeerd. Zo elegant is mijn loopstijl anders niet! :-)
Was wel een aangename ontmoeting. Een paar kilometer verder heb ik Koen gezien! (zie verslagje)

Gepost door: Loperke | 30-05-05

Great!!! Fijn dat alles zo goed gaat. Ik ben zeer benieuwd hoe je het gaat doen in Stockholm!!

Gepost door: Erik | 30-05-05

Tof. Dat moet dan de prijs voor de meest contente 20K zijn! Het doet deugd om dit verslag te lezen. Take it easy en goede reis.

Gepost door: Stefan | 30-05-05

goe gelopen... goeie prestatie... en alweer een leuk verslag...keep on running!!( hopelijk zonder blessures)

Gepost door: David | 31-05-05

knap keitof dat je weer volop in roulatie bent en wat een knappe prestatie ineens in Brussel! Je bent een topper!

Gepost door: Ruthje | 31-05-05

geslaagd geslaagde generale repetitie zou ik zeggen. Nu vooral rusten hoor!!

Gepost door: Ronny | 01-06-05

De commentaren zijn gesloten.