10-06-05

In de voetsporen van Bono ...

Gisteren een “aangename” verrassing toen ik thuiskwam … Betty had een lijstje opgemaakt met allerlei klusjes, die nog gedaan moeten worden aan ons huis : teveel om op te noemen, maar varieert van ramen oliën over tuinhuis uitkuisen tot één of andere klus met de hogedrukreiniger én met de stille wenk van :”nu uw marathontraining erop zit, ga je meer tijd hebben om…”. Een goede verstaander heeft niet veel nodig !
Bovendien was het lijstje versierd met allerlei tekeningetjes en gebruiksaanwijzingen. Nonkel Onslow zal weer gieren van de pret – ik hoor hem al lachen tot hier.
Frank Spencer zal zijn naam weer alle eer moeten aandoen ! Dus een volgende marathon zal niet voor direct zijn …
Het belooft echter weer een hektisch weekend te worden : begint al vanavond met het optreden van U2 – een brokje nostalgie naar de hoogdagen van Rock Torhout, waar ik tussen 1983 en 93 wel ongeveer elk jaar present was. Ik ga er naar toe met Betty, schoonzus Tine en ons dochter Louise. Zij is amper 10 jaar : ik weet wel dat dit bitter jong is voor dergelijk evenement, maar ze is fan en heeft dit jaar al veel moeten missen om gezondheidsredenen, zodat ik dit haar zeker niet wil ontzeggen …

06:37 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Amuseer je Geniet ervan vanavond ... dju toch ... jaloers dat ik ben!!!

Gepost door: Koen | 10-06-05

de kaarten liggen klaar Dag schoonbroer Spencer
de 4 kaarten liggen klaar.... ook het betalingsbewijs en de reservatiemail. Hopelijk maken ze er geen probleem van dat de kaarten niet op onze naam gereserveerd zijn!

Gepost door: schoonzus T | 10-06-05

oprechte deelneming Ben bijna in m'n lach gebleven.Ik zie het briefje reeds voor me.
Spencer, als ik me niet vergis ben jij toch de specialist in huishoudelijke karweitjes en draagt vrouwtje Betty de broek?Het is de kunst om op een subtiele manier te delegeren.Succes ermee, begin er maar alvast aan.

Gepost door: Onslow | 12-06-05

De commentaren zijn gesloten.