24-06-05

21 km puffen in de Gavers.

Gisterenvoormiddag heb ik een halve marathon gelopen in de Gavers in een goeie 2 uur. Het ging heel vlotjes, in het begin kon ik mij nog verschuilen in de koelte in de schaduw van de bomen, maar de derde ronde was het al erg heet geworden. Ik zag bepaalde wandelaars hun wenkbrauwen fronsen met een veelzeggende blik : “ze zitten blijkbaar nog niet allemaal in Beernem, wat komt die gek hier doen”. Maar echte lopers weten beter …
Het was alvast een goeie test en blijkbaar is de conditie intact gebleven. We kunnen nu verder rustig opbouwen naar Eindhoven toe.
De kinderen trekken zich alvast niets aan van de hitte : we hebben een waterglijbaan gekocht – zo een lang stuk plastiek, die je kan aansluiten op de tuinslang en waarop ze een lange sliding kunnen maken. Na een uurtje zat onze tuin vol met kinderen uit de buurt. Dolle pret uiteraard en daarna afkoelen in het zwembadje.
Ik denk dat ik er vanavond na mijn gezondheidsloopje ook eens inspring : plons , plons ….

13:05 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

water oh hoe zalig, zo'n waterglijbaan? Jammer genoeg hebben wij zo geen plonsding in huis. Zit stiekem te hopen dat de buren hun kinderen ook eens gaan zagen bij hun ouders voor zo'n ding in hun tuin :-) veel plezier! En oh ja, bangelijk goe gelopen blijkbaar, en dat in deze hitte. Wow!

Gepost door: Ruthje | 24-06-05

goh die conditie blijft wel mooi, met dit weer vlotjes 20 km lopen, dat doen er niet zoveel ... veelbelovend voor Eindhoven

Gepost door: bob | 24-06-05

De commentaren zijn gesloten.