08-07-05

Ippon Betty !

Gisterenmorgen vroeg heb ik dan uiteindelijk toch mijn 1000-ste kilometer gelopen, zij het niet in een feestelijk tintje, maar wel in … de gietende regen ! ’t Is me trouwens het weertje, gisteren heeft het weeral zoveel geregend, mijn vertrouwde Heulepark, waar ik vele van die kilometertjes gelopen heb, staat nog volledig blank. Op mijn looppad zwemmen nu de vissen en de ganzen. ’t Is eens iets anders … !
Mijn vrouw Betty Spencer is terug begonnen aan haar come-back : de loopschoenen hangen echter nog aan de wilgen, maar ze is opnieuw begonnen met de judo-training in Zwevegem. In een vorig leven had ze nog ergens een oranje gordel gehaald en aangezien dochter Louise al haar opmars begonnen is met een gele gordel, heeft ze de draad weer opgeraapt. Haar eerste training was heel erg lastig en nu heeft ze over haar ganse lichaam stijve spieren. Dat verdient straks een massagebeurt …
De volgende dagen gaat het hier wat kalmer worden op den blog. We vertrekken immers morgen voor een paar (4) dagen op reis met opa en oma Spencer naar de Duitse Eifel, keren dan terug om volgende week zaterdag een weekje naar Oostenrijk te gaan. De loopschoenen gaan mee, ’t is al iets. Maar of ze effectief gebruikt gaan worden is nog een vraagteken. De geschiedenis wijst uit dat ze meestal onaangeroerd blijven. Hoewel een bergtocht ook geen kwaad kan voor de conditie. Ik ga mijn best doen om toch een toerke te lopen.

18:45 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

leuk Ik wens jullie alvast een zeer prettige vakantie toe!!

Gepost door: Ruthje | 08-07-05

De commentaren zijn gesloten.