24-07-05

Back home !

Gisteren zijn we thuisgekomen na een weekje Oostenrijk - het was opnieuw een lastige rit van 950 km met een paar files, zodat we bijna 12u onderweg waren (09u - 20u45).
Na een zomers weekje Tirol zijn we weer in de Vlaamse regen beland ...
De laatste dagen Oostenrijk hebben we nog een beetje sightseeing gedaan : de Zammer Lochputz in Zams, een prachtige waterval na een stukje klimmen in de bergen. We hebben ook de Alpine Coaster in Imst bezocht, de langste rodelbaan ter wereld van meer dan 3,5 km lengte en een razende afdaling van 12 minuten. Op de slotdag hebben we een mooie tocht gemaakt met de kinderen rond de Riffelsee op 2300 meter hoogte. Op onze terugtocht langs het majestueuze Pitztal zijn we gestopt in Arzl aan de Pitzenkamm, een 94 meter hoge hangbrug, waar je kon benji-jumpen : "eins, zwei, drei, benji ... ! "
Ik heb Betty Spencer serieus moeten tegenhouden - gelukkig moest je vooraf gereserveerd hebben - of ze was naar beneden gedonderd.
Die benji-jump is nu echt niets voor mij - het koste 80 Euro, maar zelfs al hadden ze mij 1000 Euro aangeboden, dan nog had ik het niet gedaan ...
Aan Betty daarentegen moet je dit geen twee keer vragen. Vorig jaar in Zwitserland vloog er bijna een parapente op mijn kop - het bleek Betty Spencer te zijn - en het jaar ervoor was ze mee op canyoning in de Pyreneeën.
Ik blijf liever met beide voetjes op de grond ... om te lopen bijvoorbeeld ... en dit heb ik dan maar deze morgen anderhalf uur gedaan in de Gavers, mijn favoriet loopparcours. De laatste elf weken tot Eindhoven zijn immers ingegaan. Dit smaakt naar meer ...

17:14 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Druilerige thuiskomst? Ja Eindhoven nadert. Houd de moed erin, het weer zal zeker nog beter worden. Op dat vlak heb je niets gemist in België.

Gepost door: Erik | 24-07-05

De commentaren zijn gesloten.