29-07-05

Spoed !

Gisteren nog een kort toerke gelopen (7 km). Ik had eerst totaal geen zin, heb mezelf uit de zetel moeten sleuren, maar na thuiskomst zo een 40' en een doucheke later was ik heel tevreden dat ik gelopen had ... Een scenario, dat zich regelmatig herhaalt ...
Deze morgen was het karwei-dag : het tuinhuis afspuiten met de hoge-drukreiniger en daarna olieën. Ik was heel in tenue en kleddernat met de hoge-druk spuit bezig - een leuk speelgoedje blijkbaar, ook voor een Spencer - toen ik gedonder hoorde in de huiskamer.
Betty had gedweild en de kinderen moesten blijven zitten op het plekje waar ze zaten totdat de vloer droog was. Dat was zonder onze Marie (8) gerekend, die een ingenieuze constructie over stoelen en tafels ontworpen had, om toch een speelgoedje en een schoteldoek op te rapen en tergelijkertijd niet met haar voetjes op de vloer te komen ... totdat het noodlot toesloeg ... en ons Marie, zoals het een echte Spencer betaamt ... op de grond donderde.
Resultaat : elleboog gebroken !
Betty moest sito presto gaan werken, zodat bibi naar de Spoed mocht voor een gips. Blijkbaar hebben we daar een abonnement. Gelukkig was het een eenvoudige breuk.
Straks wil ik nog een toerke gaan lopen, maar Louise (10) heeft nu 39° koorts, zodat ik seffens opnieuw naar de dokter mag. Bovendien ziet het hier zwart in de lucht en begint het in de verte al te bliksemen. Ik vermoed dat de weergoden straks weer een schouwspel ten beste geven, zodat ik mijn looplannen efkens mag opbergen ...
Niet getreurd echter : morgen loop ik in Bellingen een 27-km wedstrijdje. Dat wordt alvast een goede marathon-training, want ik ga me niet forceren ...
Waarschijnlijk ligt mijn tijd ergens tussen 2u30 en 2u45, als er tenminste geen ongelukken meer gebeuren !
Voor de supporters ....-:) Ik draag het fuchsia roze singlet van de Gavertrimmers Harelbeke.

18:18 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

o jéé jullie hebben ondertussen al een Spencer-afdeling in het ziekenhuis zeker ;-)) tja, wat wil je met zo'n achternaam :-) neen, alle gekheid op een stokje: ik hoop dat Marie haar arm snel geneest en dat Louise niet té ziek wordt, zodat je toch dit weekend een beetje zorgeloos je wedstrijd kan meelopen. Véél succes!

Gepost door: Ruthje | 29-07-05

Miljaar Idd ... 't is daar erg bij jullie ... beterschap voor allebei alleszins ... en Bellingen loop ik niet mee ... mamatje wil mij thuis ... en vermits het mijn laatste verlofdagen zijn ... heeft ze gelijk!!! Stel het wel daar!

Gepost door: Koen | 29-07-05

verdikke da's pech, maar de manier waarop jullie hier steeds mee omgaan geeft mij toch een glimlach op het gezicht. Succes morgen, euh straks.

Gepost door: bob | 30-07-05

zo moeder zo dochter Marie zal haar streken wel meehebben van haar moeder
Wens ze in ieder geval veel beterschap
Groetjes

Gepost door: lieve | 30-07-05

De commentaren zijn gesloten.