07-08-05

Zombie

Ik voel me nog steeds mottig … , ik ben ziek ! en dat in de congé, geen ideale combinatie ...
Vorige week had ik al keel- en hoofdpijn, maar zoals steeds dacht ik dat dit verschijnsel wel vanzelf zou overgaan mits wat Dafalgan. Toen ik echter na vier dagen nog steeds koorts had, ben ik toch maar eens bij de huisdokter langsgeweest, die me onmiddellijk antibiotica en rust voorschreef.
Dus mag ik nu nog een paar dagen slikken en het kalmpjes aan doen. In augustus heb ik nu nog geen meter gelopen – dat is niet echt een ideaal marathonscenario. Net nu we de laatste negen weken ingaan !
Bovendien voel ik met nog als een zombie en ik vrees dat het lopen niet echt zou aanslaan.
Volgende week zal de antibiotica wel beginnen te werken en kan ik op het gemak weer aan mijn conditie werken, alhoewel een lange duurloop ook niet voor direct zal zijn.

09:29 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

aiaiai veel beterschap!! Gelukkig heb je al een stevige basis, zeker met je marathon in juni in Stockholm. Moest dit mij overkomen mocht ik al zeker een kruis zetten over Eindhoven gezien ik absoluut nog geen lange afstands-basis heb. Ik ben er zeker van dat het jou wel zal lukken. Hou het nog enkele dagen kalmkes aan zodat je goed uitgerust en genezen je training weer kan hervatten hé.

Gepost door: Ruthje | 07-08-05

Weer geen geluk... kop op, je hebt al grotere tegenslagen overwonnen in je voorbereidingen! Nog even kalm houden en kan weer verder trainen.

Gepost door: Wim | 08-08-05

Kop op! Vooral even echt goed rust houden. Die antibiotica is natuurlijk geen pretje voor de conditie. Een periode van rust is soms ook wel eens goed, en zorgt ervoor dat je weer sterker kan terug komen. Fantastisch weer om te lopen is het trouwens ook niet. Je moet echt zien tussen de buien door te sneaken. Beterschap in ieder geval!

Gepost door: Roderik | 08-08-05

Beterschap Veel beterschap, Frank! Hopelijk heb je nu een betere voorbereiding met minder pech...!

Gepost door: Lena | 09-08-05

dooooooorzetttten het zal wel lukken spencer - je bent van geen kleintje vervaard -
ik zit nog met een gebroken pink (stijf vingerke)
wanneer lopen we nog eens samen ?
eindhoven in het achterhoofd, en gewoon doen -
gaan er nog andere gaverjoggers mee ?
berlijn is ook een mooie

Gepost door: luc | 09-08-05

De commentaren zijn gesloten.