14-08-05

Veertig

Life begins at "40".
Om mijn verjaardag te vieren gingen we zogezegd een hapje eten met het gezin. Ik werd meegevoerd, maar had al snel door dat het niet de juiste richting uitging. Rond halfzeven kwamen we aan in een feestzaaltje en moest ik als eerste binnengaan en ... kreeg ik de verrassing van mijn leven : zowat iedereen, die mij dierbaar is, was daar aanwezig : de ganse familie en schoonfamile en zowat alle vrienden stonden me op te wachten. Ik stond waarachtig aan de grond genageld en moest even adem halen en kon niet direct uit mijn woorden geraken ...
Betty Spencer had dit geregeld, zonder dat ik iets in de gaten gekregen had. Nu snap ik dat ze de laatste tijd nogal vaak boodschappen moest doen, extra veel naar de zonnebank ging en soms verdachte sms'jes kreeg, die razend snel gewist werden vooraleer ik iets kon vermoeden. Zo werd een volledig feestje geregeld, werden uitnodigingen verstuurd, werd voor een hapje en drankje gezorgd, was er een springkasteel voor de ruim 20 kinderen, enzomeer ...
En ik wist daar totaal niets van : ik had al wel een klein vermoeden dat er iets op til was, maar dat het zo straf zou zijn, daar ben ik echt van verschoten.
Mijn nieuwe voordeur werd dus heel feestelijk ingehuldigd. Aan alle aanwezigen ,en aan al diegenen, die zo goed gezwegen hebben en meegewerkt hebben aan deze verrassing, een hartelijke merci !
En uiteraard aan mijn liefste schatten : bedankt voor deze leuke onvergetelijke verrassing !

16:29 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

dikke proficiat met je 40ste. Kan me voorstellen dat zo'n onverwacht verrassingsfeestje met al je familie en vrienden echt wel heel leuk is ! Om nog lang van na te genieten !!!

Gepost door: bob | 14-08-05

waaaauuuuuwwww!!! Keihard gefeliciteerd met je verjaardag en jij hebt echt een fantastische vrouw aan je zijde, prachtig dat ze dit voor jou heeft gedaan. Geniet nog maar lekker na!!!

Gepost door: Ruthje | 14-08-05

PROFICIAT !!!!!! Ik wil ook wel eens zo'n feestje , de 17é word ik 29 , wie weet moet ik dan nog 11 jaar wachten?

Gepost door: erik | 14-08-05

Proficiat! Leuk, hé. Mijn vriendje heeft dat vorig jaar geregeld voor mij toen we terugkwamen van reis. Een verlovingsfeestje. Ik wist ook niet waar ik het had! Ik begreep niet waarom al die mensen in ons stamcafé zaten! :-)

Gepost door: Lena | 17-08-05

De commentaren zijn gesloten.