26-08-05

Het Hol van Pluto - proloog !

De Gavertrimmers waren geruime tijd in de ban van het Hol van Pluto, toen trimmer Steven een poging deed om eeuwige roem te verdienen door een podiumplaats te versieren in een piepkleine jogging. Helaas voor hem strandde hij op een zucht van het podium met een verdienstelijke vierde plaats in de Mieregoedjogging van De Pinte.
Ook bij ondergetekende leefde de uitdaging, maar voor mij waren de voorwaarden wel veel moeilijker : in mijn Hol van Pluto mogen maximum 3 getrainde joggers deelnemen, die daarenboven ook nog allen tegelijk compleet uit vorm moeten zijn.
Maar er is hoop : Eureka, ik denk echter het Hol van Pluto gevonden te hebben in het nietige Hodeige. Dat ligt vlakbij Remicourt en voor wie dat niet weet liggen in de buurt van Waremme, dat op zijn beurt op een 25 km van Luik ligt.
Vorige vrijdag 19 augustus was daar een jogging van 12,8 km met een voorwedstrijd van 4,8 km. Aan de start van laatstgenoemde wedstrijd verschenen 5 lopers, waaronder 2 kinderen en 2 veteranen (dit is geen grap, voor de 12,8 km-jogging waren er veel meer). De podiumplaatsen kregen het culinair genot van een fles mousseux de pêche, het ijskoude water uit de verroeste douchekoppen van een verlaten voetbalkantine moest je er wel bijnemen.
Volgend jaar zal Frank Spencer zijn kans wagen om zijn mediageil ego te strelen. Betty mag alvast de lege trofeeënkast opblinken … -) ,tenzij jullie bloggers massaal deelnemen !
Mijn kuiten zijn alvast gesmeerd en ik ben al aan het intervallen geslagen !

12:46 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Frank op 1 Dit klinkt positief Frank, vasthouden! Ik ga vanavond naar het Hol van Pluto. In het toch niet al te kleine Nijverdal is een trimloop/wedstrijd waar naar mijn gevoel heel weinig mensen gaan starten. Dus, we gaan het vanavond zien! Ik zal op mijn blog de al dan niet positieve ervaring zeker posten.

Gepost door: Roderik | 26-08-05

De "pluto"wedstrijd Mss kunnen we die is organiseren ergens ...
Een wedstrijd waar er maar drie deelnemers mogen starten , en telkens het podium mogen opkruipen :-)
Zo'n gevulde bekerkast kan je rapper bijeen krijgen dan je denkt zené...
Alvast véél succes !!

Gepost door: erik | 27-08-05

De commentaren zijn gesloten.