31-08-05

Pijnlijke enkel

Deze week heb ik nog geen meter gelopen. De pijn aan de enkel blijkt toch serieuzer te zijn dan eerst gedacht. Rust en ijs op de pijnlijke pees van Achilles hebben tot nu toe maar weinig geholpen. Gisteren kon ik amper stappen.
Verdorie toch, net nu we allen in de laatste rechte lijn zitten naar Eindhoven.
Shit, 't zal toch weer niet waar zijn, hé ...
Betty kwam dan nog gisteren thuis met het opbeurende nieuws dat een collega van haar juist hetzelfde heeft meegemaakt. Hij is verder blijven lopen ondanks een pijnlijke achillespees, heeft zelfs de pijn doorgebeten en de marathon uitgelopen met als resultaat een dijk van een blessure.
Sindsdien is hij na enkele vruchteloze en vooral pijnlijke loop-pogingen ex-loper ...
Dat zet me wel eventjes tot nadenken : ik heb veel over voor mijn sport en de marathon is het Walhalla voor vele lopers. Van de andere kant moet ik mezelf niets meer bewijzen en is er niets minderwaardigs aan kortere afstanden. Na Eindhoven wil ik immers blijven lopen !
Wat nu ? Vooral de zere poot laten rusten en misschien op het einde van de week een nieuwe poging met andere loopschoenen ? ?
There' s no never-ending story.

05:57 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

29-08-05

Lange duurloop van 28 km in de Gavers – 2u45’

Gisteren ben ik vroeg opgestaan om twee rondjes in de Gavers vooraf te lopen, om daarna aan te sluiten bij de Gavertrimmers om nog twee extra rondjes in groep te lopen, het derde relatief snel en het laatste in de onderste regionen met o.a. Paul, Eric en Lieven. Als je gezelschap hebt en kan babbelen, gaat de tijd veel sneller voorbij en ga je ook niet in het rood. Tussen de tweede en derde ronde was er wel een korte pauze van enkele minuutjes om een vers t-shirt aan te trekken en om de nodige calorieën op te nemen.
Het ging heel vlot, alleen was het derde rondje wat rapper dan mijn normaal marathontempo, zodat ik er op het einde wel blij was dat de sporthal in zicht kwam. Het collectieve bloggers-dipje is blijkbaar achter de rug en nu gaan we allen de laatste rechte lijn in. Nog zes weken op de tanden bijten! Koen kan zaterdag misschien zorgen voor een “dip”-sausje.
Gelukkig was er na deze zware duurloop en een verkwikkende douche een drink ter gelegenheid van het zilveren lopersjubileum van trimmer Rony, zodat ik het vochtverlies kon compenseren. Rony loopt al 25 jaar onafgebroken en heel gedreven (marathon–PR is 2u52’) en heeft alle edities van Dwars door Grijsloke (1980-2005) meegelopen en werd daarvoor gehuldigd op het podium. Proficiat Rony en doe er gerust nog 25 jaren bij !
Het weekend begon vrijdag reeds al lopend met de jaarlijkse verrassingsloop van de Gavertrimmers. We werden ontvoerd naar een onbekende bestemming, die achteraf Meulebeke bleek te heten, om al lopend op een andere onbekende bestemming (Hulste) te arriveren. Daar aangekomen konden we ons verfrissen en konden onze partners aansluiten voor een lekkere barbecue, geserveerd door onze keukenprins Lieven, waarna het feestje losbarstte, geanimeerd door de prinses van het Vlaamse Lied Nadine.
Vandaag en morgen doe ik het rustiger aan, temeer omdat ik deze morgen opgestaan ben met een pijnlijke linkerachillespees. Waarschijnlijk het gevolg van overbelasting. De laatste tijd word ik ’s morgens bijna altijd wakker met stramme spieren (ochtendstijfheid) en pikkel ik als een oud manneke de trap af. Na een kwartiertje is dit meestal over en zijn de spieren weer wat soepeler, maar sinds iemand me verwittigde dat dit fenomeen meestal de voorbode van een blessure is, ben ik uiteraard wat extra waakzaam.

12:37 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

26-08-05

Het Hol van Pluto - proloog !

De Gavertrimmers waren geruime tijd in de ban van het Hol van Pluto, toen trimmer Steven een poging deed om eeuwige roem te verdienen door een podiumplaats te versieren in een piepkleine jogging. Helaas voor hem strandde hij op een zucht van het podium met een verdienstelijke vierde plaats in de Mieregoedjogging van De Pinte.
Ook bij ondergetekende leefde de uitdaging, maar voor mij waren de voorwaarden wel veel moeilijker : in mijn Hol van Pluto mogen maximum 3 getrainde joggers deelnemen, die daarenboven ook nog allen tegelijk compleet uit vorm moeten zijn.
Maar er is hoop : Eureka, ik denk echter het Hol van Pluto gevonden te hebben in het nietige Hodeige. Dat ligt vlakbij Remicourt en voor wie dat niet weet liggen in de buurt van Waremme, dat op zijn beurt op een 25 km van Luik ligt.
Vorige vrijdag 19 augustus was daar een jogging van 12,8 km met een voorwedstrijd van 4,8 km. Aan de start van laatstgenoemde wedstrijd verschenen 5 lopers, waaronder 2 kinderen en 2 veteranen (dit is geen grap, voor de 12,8 km-jogging waren er veel meer). De podiumplaatsen kregen het culinair genot van een fles mousseux de pêche, het ijskoude water uit de verroeste douchekoppen van een verlaten voetbalkantine moest je er wel bijnemen.
Volgend jaar zal Frank Spencer zijn kans wagen om zijn mediageil ego te strelen. Betty mag alvast de lege trofeeënkast opblinken … -) ,tenzij jullie bloggers massaal deelnemen !
Mijn kuiten zijn alvast gesmeerd en ik ben al aan het intervallen geslagen !

12:46 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

25-08-05

De laatste loodjes wegen serieus zwaar door

Dinsdag heb ik een toerke van 7 km gelopen en vanavond loop ik nogmaals hetzelfde toerke. Morgenavond is er de jaarlijkse verrassingsloop van de Gavertrimmers : we vertrekken naar een onbekende bestemming, waar we starten voor een looptoer van ongeveer 12 km langs een verrassend parcours om na de nodige bevoorradingen en een douche te eindigen in een zaaltje, waar de partners mee aanschuiven voor een rijkgevulde barbecue. Dit is altijd reuze-gezellig, want er wordt voor de nodige animatie gezorgd.
Zondagvoormiddag staat er een lange duurloop van 25 km in de Gavers op mijn programma. Als ik heel eerlijk ben, moet ik bekennen dat ik er al tegenop zie. De laatste duurlopen wegen serieus door. Ik ben al sinds nieuwjaar in het getouw voor de marathon en de laatste loodjes wegen nogal zwaar door : twee marathons per jaar is toch wel iets te zwaar voor mij. Vroeger liep ik om de drie jaar een marathon en Eindhoven wordt nu al mijn tweede voor dit jaar.
Voor Stockholm liep ik al fluitend duurlopen van ruim dertig km, terwijl ik al aan het hunkeren was naar mijn volgende duurloop. Ik heb me serieus moeten intomen of ik liep mezelf voorbij. Dit was genieten en ontspanning !
Nu voelt het eerder aan als inspanning en is de bezieling heel wat minder : ik moet me serieus opladen om aan een eenzame, lange duurloop te beginnen. Ik noem het geen dipje, maar eerder verzadiging.
Eén zaak staat vast : na Eindhoven leg ik er zeker de riem af voor een paar weken om de batterijen weer op te laden. De Eindhoven-bloggers moeten echter nog niet wanhopen. Ik gooi nog niet zo rap de handdoek en kan me heus nog zes weken opladen om hopelijk de finish in Eindhoven te bereiken. Dit moet zonder ongelukken wel lukken !

16:50 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

21-08-05

21 km in de Gavers

Deze morgen ben ik extra vroeg opgestaan om vooraf een rondje in de Gavers te lopen om daarna aan te pikken met de Gavertrimmers om nog twee rondjes met de bende mee te lopen. Ik liep iets minder dan twee uren en het liep redelijk vlot. De conditie zit dus relatief goed.
Ik zit wel met wat twijfel betreffende mijn trainingsvolume : de laatste weken heb ik een laag km-gemiddelde : de laatste acht weken kom ik aan een weekgemiddelde van 30,3 km ( 42 - 48 - 0 - 53 - 26 - 24 - 13 - 37 km) en dat is veel te weinig om een degelijke marathon te lopen, zelfs niet genoeg voor een prima halve marathon. Ik moet me zelf geen blaasjes wijsmaken : als ik bij de andere bloggers rondneus, merk ik dat mijn collega's veel gedrevener trainen.
Dus zal ik een keuze moeten maken : me toeleggen op de halve van Kuurne (30/9) of alsnog een tandje bijsteken om de meet te halen in Eindhoven.
Ik opteer uiteraard voor het tweede mits wat bijstellen van de ambities (gewoon uitlopen ipv. een PR), maar besef wel dat er nog amper 7 weken resten om een scheve situatie recht te zetten, waarvan je dan nog 10 dagen voor de tapering off mag aftrekken. Dit zal heel nipt worden, vrees ik ...

14:11 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

18-08-05

Twee polderloopjes

We zijn nog steeds aan de Kust en blijven er ... zolang het mooi weer blijft. We zoeken elke avond naar een leuke plek om een hapje te eten : Betty is daar specialist in om alle menukaarten en boekjes uit te pluizen om uiteindelijk te belanden in ... the place to be !
Dit is tot nu toe al aardig gelukt - telkens heel lekker gegeten - en nu is het mijn beurt om een etablissement uit te kiezen, want hier in Blankenberge zijn er wel honderden: de ene al gezelliger dan het andere. Ik heb gekozen voor Poco Loco, een Spaans restaurant, want ik heb enorme zin in een paëlla.
Om dit te compenseren moet er uiteraard gelopen worden en zo heb ik al twee keer een polderloopje gedaan langs Brugse en Lisseweegse landelijke wegen. Gisteren liep ik ongeveer 10 km en deze morgen was dit een rondje van ongeveer 11 km. Het liep redelijk lekker, hoewel het toch serieus begon op te warmen. Zondag ga ik opnieuw een lange duurloop maken : ongeveer 21 km, waarschijnlijk in de Gavers om dan geleidelijk op te drijven naar 30 km in september.
So long !

15:24 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

16-08-05

Blankenberge ...

Na de drukte van de voorbije dagen en nu de oudste drie kindjes op kamp zijn, zijn we er zelf een paar dagen tussenuit getrokken richting Belgische kust met onze jongste dochter Maud.
Vandaar dat het hier wat stil blijft op de blog. Daarnet hebben we nog vrolijk staan meehuppelen met het aanstekelijke "Heb je nog even voor mij ..." van de al even fantastische "Frans Bauer" met een wuivende dochter op mijn schouders ...
Van een contrast gesproken - blijkt eigenlijk een repetitie te zijn voor het programma "tien om te zien". Vanavond ga ik dan waarschijnlijk nog een toertje lopen in de Blankenbergse Polders om toch nog een beetje in hetzelde ritme te blijven.
Hopelijk wordt dit geen polonaise !

16:30 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

14-08-05

Veertig

Life begins at "40".
Om mijn verjaardag te vieren gingen we zogezegd een hapje eten met het gezin. Ik werd meegevoerd, maar had al snel door dat het niet de juiste richting uitging. Rond halfzeven kwamen we aan in een feestzaaltje en moest ik als eerste binnengaan en ... kreeg ik de verrassing van mijn leven : zowat iedereen, die mij dierbaar is, was daar aanwezig : de ganse familie en schoonfamile en zowat alle vrienden stonden me op te wachten. Ik stond waarachtig aan de grond genageld en moest even adem halen en kon niet direct uit mijn woorden geraken ...
Betty Spencer had dit geregeld, zonder dat ik iets in de gaten gekregen had. Nu snap ik dat ze de laatste tijd nogal vaak boodschappen moest doen, extra veel naar de zonnebank ging en soms verdachte sms'jes kreeg, die razend snel gewist werden vooraleer ik iets kon vermoeden. Zo werd een volledig feestje geregeld, werden uitnodigingen verstuurd, werd voor een hapje en drankje gezorgd, was er een springkasteel voor de ruim 20 kinderen, enzomeer ...
En ik wist daar totaal niets van : ik had al wel een klein vermoeden dat er iets op til was, maar dat het zo straf zou zijn, daar ben ik echt van verschoten.
Mijn nieuwe voordeur werd dus heel feestelijk ingehuldigd. Aan alle aanwezigen ,en aan al diegenen, die zo goed gezwegen hebben en meegewerkt hebben aan deze verrassing, een hartelijke merci !
En uiteraard aan mijn liefste schatten : bedankt voor deze leuke onvergetelijke verrassing !

16:29 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

13-08-05

Het hol van Pluto - epiloog !

Dit weekend belooft relatief looparm te worden, want ondergetekende krijgt morgen 14 augustus een nieuwe voordeur met het ronde getal 40 ( oeioei - ik word oud !) en dat moet duchtig gevierd worden.
Mijn intuïtie verraadt dat er iets op til is - I know nothing, I' m from Barcelona - maar blijkbaar ben ik de laatste in huis, die mag weten wat er vanavond te doen is, want al mijn huisgenoten houden de lippen verzegeld (... en dat voor vrouwen ... ? ! ? )
Nu iets anders : ik vertelde je vorige week over Gavertrimmer Steven, die eeuwige roem wilde vergaren in het Hol van Pluto ... en verdorie ... het is hem "net" niet gelukt.
Toch proficiat Steven met je prestatie, en inderdaad, mijn intuïtie heeft me deze keer niet in de steek gelaten, want mijn vermoeden en nieuwsgierigheid dat het Hol van Pluto te vinden was in De Pinte klopte deze keer (dankzij enig opzoekingswerk en de kalender van Runners World uiteraard).
Steven mailde me daarnet een verslagje en aangezien het zo leuk is, post ik het integraal. Misschien moet Steven ook wel eens een blogje aanmaken (stevige hint ! )

HET HOL VAN PLUTO

Om nog even iedereen op de hoogte te stellen van een doelstelling die ik mezelf had opgelegd om waar te maken ergens in de maand augustus : een podiumplaats bereiken in een wedstrijd (zie forum gavertrimmers).
Gezien mijn capaciteiten als loper van een goed gemiddeld niveau zijn (een 10km loop ik aan een goede 15km/h), maar zeker niet toereikend om hoge toppen te scoren, diende ik op zoek te gaan naar een wedstrijd waarbij de betere lopers hun kat zouden sturen.
De planeet Pluto ligt op een kleine 6 miljard km van de aarde, mijn hol van Pluto dacht ik te vinden op exact 44km van mijn deur, namelijk in het gehucht Mieregoed-De Pinte. Daar ging op vrijdag 12 augustus de Mieregoedjogging door waarbij men de keuze had tussen 5-10-15 km. Ik had deze wedstrijd uitgekozen omdat ik hoopte dat nog vele mensen in verlof zouden zijn, er in de buurt (Erpe-Mere, Evergem en Lovendegem) op ditzelfde tijdstip nog wedstrijden waren en dat de beste lopers niet de 5km zouden nemen waarvoor ik geopteerd had.
Aangekomen in De Pinte deelde de dame aan de inschrijvingstafel mee dat we een ronde dienden te lopen die 4,8 km bleek te zijn. De deelnemers aan de 9,6 km en 14,4 km startten op hetzelfde moment zodat ik de 70 deelnemers met de gele borstnummers moest in de gaten houden.
Een roepsignaal (een startpistool bleek niet beschikbaar te zijn bij Feestzaal Mieregoed) zette ons op weg en ik nestelde me in een tweede groepje met een viertal geeltjes erbij. Ik meende in de leidersgroep één geeltje te tellen zodat ik vermoedde dat ik momenteel op een vijfde plaats lag. Na een aantal kilometers spatte onze groep uiteen en ik moest één geeltje laten gaan. Zelf had ik nog de kracht in de benen om even aan de boom te schudden zodat ik meende bij het opdraaien van de laatste rechte lijn in 3de stelling te liggen. Met een eindsprint behield ik mijn plaats en de lokale omroeper feliciteerde me door de boxen met een prachtige 4de plaats (slik !). Blijkbaar was een geeltje er direct van door gesprint en geëindigd in 16’05”.
Bij deze zag ik met lede ogen het podium aan mij voorbijgaan en heb mijn doelstelling niet bereikt. Ik ben 4de geëindigd in 17’15” (16,7 km/h) en heb er alles uitgehaald wat ik kon. Na het verorberen van twee hotdogs aan het lokale kraampje was de eerste ontgoocheling weggegeten.
Toen ik naar mijn auto ging zat een reclamefolder van een wedstrijd in Lotenhulle tussen de ruit van mijn wagen. Zou Pluto voor mij dan daar te vinden zijn ? De wedstrijd in Lotenhulle gaat door op vrijdag 30 september. Ik zal me toch maar die avond toeleggen op het lopen van een degelijke halve marathon in Kuurne.
Twee weken geleden las ik in de krant dat wetenschappers nog een planeet in ons zonnestelsel hadden gevonden die verder verwijderd is van hier dan Pluto. Mijn zoektocht is even stilgelegd, maar ook ik zal ooit die planeet (lees : loopwedstrijd) vinden…
Sportieve groeten,Steven Cossement

09:03 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

12-08-05

36 km in 3 dagen.

Na een gedwongen rustperiode van 10 dagen wegens ziekte, ben ik er weer in gevlogen en heb in 3 dagen 36 km getraind. Het ging weer zoals voorheen, zodat de conditie redelijk intact gebleven is. Nu is er alleen nog werk aan de winkel met de lange duurlopen : deze ga ik in de laatste 8 weken geleidelijk opdrijven om toch 3 x boven de 30 km te komen : 30 km (waarschijnlijk een wedstrijd in Meslin-Henegouwen), 32 km en éénmaal 35 km, althans dat is de bedoeling. Eerst afwachten of dit lukt. Ik ga eens een schema'tje opmaken.
Een gedwongen rustperiode vind ik niet eens zo slecht, hoewel de timing deze keer beter kon. Zo kan je alle vermoeide spieren laten rusten en de batterijen opnieuw opladen.
Eindhoven komt al een beetje meer in zicht ...

09:07 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

09-08-05

Streptokokken ...

Streptokokken ... neen, dit is niet de toekomstige tegenstander van Club Brugge in de Champions League, maar de naam van de beestjes, die zich 10 dagen warm gehouden hebben in mijn keel.
Want ik heb er goed van gehad deze keer : 10 dagen als een zombie rondgelopen, nergens zin in, geen fut en geen eetlust, zelfs mijn allerkleinste looptoerke liet ik aan mij voorbijgaan ...
Met de nodige antibiotica zijn nu ook de laatste hardnekkige beestjes verdwenen en kan ik stilaan terug in gang schieten.
Deze morgen heb ik alvast een 12-tal kilometer gelopen in het park van Heule en dit ging zonder problemen, nu kunnen we allicht weer opbouwen ...
De basisconditie verlies je niet na 10 dagen rust, wel stel ik vast dat antibiotica niet alleen de ziektekiemen vernielt, maar ook de goede cellen wat lamlegt. Dus was het tempo nog trager dan gewoonlijk en ging het lopen nogal stroef. Hopelijk leidt dit naar de marathon over 8 en een halve week, zoniet stellen we het programma een beetje bij ...

18:25 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

07-08-05

Zombie

Ik voel me nog steeds mottig … , ik ben ziek ! en dat in de congé, geen ideale combinatie ...
Vorige week had ik al keel- en hoofdpijn, maar zoals steeds dacht ik dat dit verschijnsel wel vanzelf zou overgaan mits wat Dafalgan. Toen ik echter na vier dagen nog steeds koorts had, ben ik toch maar eens bij de huisdokter langsgeweest, die me onmiddellijk antibiotica en rust voorschreef.
Dus mag ik nu nog een paar dagen slikken en het kalmpjes aan doen. In augustus heb ik nu nog geen meter gelopen – dat is niet echt een ideaal marathonscenario. Net nu we de laatste negen weken ingaan !
Bovendien voel ik met nog als een zombie en ik vrees dat het lopen niet echt zou aanslaan.
Volgende week zal de antibiotica wel beginnen te werken en kan ik op het gemak weer aan mijn conditie werken, alhoewel een lange duurloop ook niet voor direct zal zijn.

09:29 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

04-08-05

Hol van Pluto

Deze week wellicht geen loopplezier meer voor mij om de simpele reden dat ik ziek ben, hoe gek het ook mag klinken in deze tijd van het jaar. Mijn hoofd bonkt als een drilboor, mijn keel is als schuurpapier en mijn gezicht lijkt op een kacheltje.
Met de moed der wanhoop ben ik opgelapt met wondermiddelen als Dafalgan en Aleve om te gaan werken. Normaal zou ik beter thuisblijven, maar deze week doe ik permanentie en ik kan het niet maken om collega’s in hun verlof te ambeteren. Bovendien lig ik nu ook weer niet op sterven … Een Spencer laat zich niet kisten … -:)
Nu iets heel leuks ! Op het forum van de website van de Gavertrimmers vind je soms geestige zaken : zo was de club weken lang in de ban wie onze “mysterieuze Boeman” was.
Nu heeft Gavertrimmer Steven enkele weken geleden op hetzelfde forum de weddenschap afgekondigd om een podiumplaats te lopen in één of andere wedstrijd. Nu moet je weten dat Steven een uitstekende jonge loper is, met nog veel progressie in zijn benen, maar qua pure snelheid toch nog iets tekortschiet voor een podiumplaats.
Daarom is Steven op zoek gegaan naar zijn “Hol van Pluto” , waar hij een 5-km wedstrijd gaat lopen. Hij is al een tijdje volop aan het trainen en heeft zeer selectief een piepkleine jogging uitgekozen waar heel weinig lopers aantreden, zodat hij veel meer kans maakt om een prima plaats te lopen. Qua uitdaging kan dit uiteraard tellen … !
Ik moet er geen tekening bij maken dat er wild gespeculeerd wordt wanneer en waar die wedstrijd nu plaatsvindt, want Steven houdt uiteraard zijn lippen verzegeld. Want anders staan er een tiental "snelle" Gavertrimmers aan de start …
Maar af en toe lost hij een tip : de 5 km-loop is niet in West-Vlaanderen en wordt gelopen tussen 7 en 15 augustus. Ik heb het uiteraard niet kunnen laten om op speurtocht te gaan en heb zelfs een sterk vermoeden waar het “Hol van Pluto” ligt. Uiteraard behoud ik in deze blog het stilzwijgen. Ik kan het die sympathieke jongeling niet aandoen om een buslading Kenianen en Ethiopiërs te droppen.
Steven, go for it, en verdien je eeuwige roem ….

07:33 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

02-08-05

Angina

Angina, dat is niet de naam van mijn jongste dochter, maar het pijnlijke verdict van een microscopisch organisme, dat zich in mijn keel heeft genesteld met koorts als gevolg en een keel als schuurpapier.
Wellicht is dit ook een verklaring van het zwakke presteren van vorige zaterdag.
Ik kreeg een aantal bemoedigende reakties, waarvoor dank trouwens, dat mijn tijd nu ook weer zo superslecht niet was ( 6 min. per km.), maar in feite vind ik tijden minder belangrijk. Je kan op wolkjes lopen en een matige tijd neerzetten, terwijl je de dag erop met loden benen je PR evenaart. Voor mij is een goed gevoel hebben tijdens het lopen primordiaal en dat ontbrak zaterdag …
Trouwens, al mijn PR (persoonlijke records) dateren al van begin jaren ’80, behalve de marathon, omdat ik die toen nog niet liep. Toen deed ik elke dag aan sport op een redelijk niveau en kon ik wel eens een podiumplaats (bij de jeugd) meepikken.
Hedentendage, zowat een kleine 25 jaar, 20 kg en vijf vrouwen (lees : één echtgenote en vier dochters) later zijn die PR’s zowat utopisch geworden en loop ik vooral voor het plezier en om de conditie en gewicht een beetje op peil te houden. Het moet voor mij vooral leuk blijven
Dan nog een ludieke anekdote na afloop van mijn wedstrijd in Bellingen. Toen ik de dag erop fluitend uit de douche stapte, vroegen mijn vrouwen thuis wat ik nu weer uitgespookt had. Spencer bleek licht verbrand en verkleurd op een vreemde manier – vooraan niks en achteraan een diepe décolleté – de simpele uitleg is dat ik mijn Gavertrimmers-singlet achterstevoren aangedaan had en daar uren gelopen heb als een halve gare … en niemand die iets zegt …
Ik krijg nu al de ganse dag spottende opmerkingen en hoongelach van mijn vrouwvolk thuis.
Daarvoor moet je dan 27 km afzien als een zwetend rund …
Het is niet eerlijk … !!!

08:55 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |