05-09-05

Het leven zoals het is … marathonlopers in conclaaf !

Na een superdrukke zondag met veel lopen, familiebezoekjes en een doopreceptie dan toch het beloofde verslag van de allereerste loop-bloggers-meeting te Gistel meegeven. Na een 45 minuutjes rijden richting Kust werden we bij aankomst al onmiddellijk hartelijk begroet door de initiatiefnemers Koen en Inge. Een paar minuutjes later waren Yoerie, Elsje, Arjan en Siebe eveneens van de partij.
Daarna was het tijd voor een partijtje bowlingen. Ondergetekende lag nogal wat in de knoop met zijn aanloop annex silly huppeltje op de gladde bowlingbanen, zodat ik er weinig van bakte – ’t is maar kwestie van een excuus te hebben – gelukkig waren er nog Betty en mijn jongste dochter Maud om de eer van de Spencers hoog te houden. Intussen waren Ruthje en Koenie ons ook komen vervoegen voor een volgend spelletje ballen in de goot gooien.
Daarna ging het richting tennisclub te Gistel, waar we kennis maakten met Stefan oftewel Boston. Tijd voor een pittig aperitiefje en een heerlijke spaghetti. De kinderen hadden al verbroederd – in mijn geval was dat verzusterd - en waren de tennisvelden al “onveilig” aan het maken, af en toe opgeschrikt door een levensgrote – en vooral levensechte – Samson, die daar vrolijk rondhuppelde.
Daarna was het nog lekker nagenieten op het zonnige terrasje met een natje en een droogje. Conclusie : het was een reuze gezellige namiddag met allemaal boeiende mensen, zoals ik ze het liefst van al heb.
Dat wil zeggen : met een fijn gevoel voor humor, een sterk relativeringsvermogen, gedreven maar niet te fanatiek en met een leuke babbel.
Ik had constant het gevoel dat ik tussen een bende vrienden zat, die elkaar al jaren kenden. En dan nog wetende dat ik ruim een half jaar terug nog blog-loos door het leven ging. Zeker voor herhaling vatbaar
Gistel, U was een fijn publiek !
Ik had natuurlijk de ondoordachte belofte gemaakt te Gistel om op zondagmorgen 21 km te lopen, zodat ik extra vroeg uit de veren moest om mijn drie toeren rond de Gavers af te haspelen. Er moet toch iets in die spaghetti-saus gezeten hebben, want ik vloog over de Gavers. Het ging verbazend goed en de pijnlijke enkel was na enkele dagen volstrekte rust volledig genezen. Het ging zelfs zo vlot dat ik bijna Yoeri was voorbijgeraasd na 20 km - Yoeri, die er zelf een knappe intervalsessie van 10 km annex uitlooprondje van 6 km had opzitten
De motivatiesessie van Gistel heeft dus duidelijk zijn vruchten afgeworpen !

13:00 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Goede gevoel weer terug Dat goede gevoel lijkt weer helemaal terug bij je te zijn. Nu optimaal de laatste weken in en vooral lekker zien te blijven lopen. Ik kijk uit naar jullie resultaten!

Gepost door: Roderik | 05-09-05

tof 'k vond het ook super je eens in levende lijve te zien! En leuk dat die 21km supergoed gelukt is, dat komt allemaal wel in dik in orde tegen 9/10!

Gepost door: Ruthje | 05-09-05

Mooi zo Altijd plezant als je vlotjes kan lopen

Gepost door: Koen | 05-09-05

stem! Loggende lopers (of lopende loggers) verenigt u! Stem alsjeblieft op mij bij [url]www.wieheeftdeleukste.web-log.nl[/url]!! Alvast bedankt!

Gepost door: wendie | 05-09-05

Haha! Die 21 zijn blijkbaar goed verteerd. En dat bovenop die fles wijn die je zowat op je eentje hebt gekraakt... ;-) Take it easy en zorg ervoor dat je Yoeri geen mentaal knakje bezorgt. :-))

Gepost door: Stefan | 06-09-05

De commentaren zijn gesloten.