07-09-05

Oud worden ...

Deze morgen opnieuw de hort op om een rustig loopje te maken van een 12-tal km. Alles verliep naar wens tot de laatste twee kilometers, toen mijn kuitspieren begonnen te protesteren. De laatste kilometer werd het zelfs zo hevig dat ik te voet naar huis gewandeld ben, kwestie van geen risico te nemen.
Verdorie toch, wat is dat toch met mijn onderstel ??
Is het tram 4, de gedachte om nu bij de veteranen ingedeeld te worden ?? Of zou het toch de slijtage van het schoeisel zijn - is al duidelijk merkbaar met het blote oog. Ik hoop uiteraard dat het maar dit is, want een mens gaat op den duur alles denken. Daarom ga ik straks efkens de boer op om een paar loopschoenen op de kop te tikken en misschien een footscan te ondergaan.
Want als ik na elk loopje 4 rustdagen moet inlassen om alle kwaaltjes te laten helen, dan geraak ik hopeloos achterop en ik heb al zoveel achterstand op mijn "makkelijkste" marathonschema.
Eindhoven ligt precies weer een stukje verderaf van West-Vlaanderen ...

13:06 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ups and downs ook bij mij is het een opeenstapeling van ups en downs, 't is nu vooral een kwestie van moed erin te blijven houden. Hopelijk vind je een leuk paar nieuw loopschoenen en gaat het daarmee weer stukken beter!

Gepost door: Ruthje | 07-09-05

loopschoenslijtage Heb vergelijkbaar verhaal al op fora gelezen. Op een bepaalt moment zou de demping/stabilisatie bijna volledig uit de schoenen verdwijnen en tot klachten lijden. Zelf probeer ik heel hard mijn eerste paar te verslijten.

Gepost door: DijleLoper | 07-09-05

KM's? Hoeveel kilometers heeft u op deze schoenen gelopen? Ik ga boven de 1000 vaak preventief voor een nieuw paar bij Huub langs. Hoop dat het snel beter gaat, maar laat de positieve bloggersmeeting vooral in uw hoofd cirkelen ipv deze kwaaltjes!

Gepost door: Roderik | 07-09-05

overbelasting Het is zo gebeurd..
overbelasting heb ik ook gehad in de rotterdammarhton 2003
Ik heb hem uitgelopen ik liep 4.45 en mijn tijd was op de 30 km nog 3.45
wees voorzichtig en goed naar je lichaam luisteren...
want als je overbelast dan ben je 6 weken verder
Ik denk maar ik ben geen dokter dat het nog te maken heeft met de eerdere bles.....


Gepost door: wanno | 08-09-05

Kilometerteller Hou jij geen teller bij met hoeveel kms je gelopen hebt met je schoenen? Men voorziet tussen de 1000 en max. 1500 kms voor een paar schoenen. Persoonlijk wissel ik om de 1000.
Misschien ligt daar wel je probleem

Gepost door: Koen | 08-09-05

De commentaren zijn gesloten.