27-09-05

Frank Spencer strikes back …

Gisteren heb ik na een rustpauze van een drietal weken opnieuw een klein toerke afgehaspeld. Uit voorzorg had ik dat rondje ingekort tot 4 km, zodat ik nooit ver van huis was om bij een eventueel hervallen in een oude blessure te voet terug te kunnen keren.
Voor de eerste keer ook mijn nieuwe Asics Gel Kayano uitgetest, en het dient gezegd, ze liepen heel erg lekker, deze gloednieuwe koersmachientjes. Wat een verschil met mijn vorige versleten schoenen !
Ik heb totaal geen pijn meer gevoeld aan de kuit, zodat ik deze vervelende blessure meteen in de vergeetput heb gelopen.
Zo, de voorbereiding naar de volgende marathon – Rotterdam 2006 onder voorbehoud – is gestart.
Ik had me voorgenomen om na Eindhoven een paar weken de boog te ontspannen. Door omstandigheden is mijn rustperiode met een maand vervroegd en zit het dolce far niente er bijgevolg op. Deze rustperiode kreeg een prachtige apotheose met het voorbije lange weekend te Wittlich (Duitsland, ergens tussen Eifel en Moezel).
We waren met het ganse gezin gelogeerd in een prachtig hotel voor drie dagen onthaasten. We hebben er meer dan ooit van genoten : lekker gastronomisch gegeten en genoten van het uitzonderlijke zonnetje.
Bovendien hadden we het zwembad, de sauna, fitness en zonnebank voor ons alleen. Met uitzondering van een paar wandelende senioren was er in deze kalme periode haast geen volk in het hotel. De kinderen waren de koning te rijk met hun privé-zwembad en hun extra vakantiedag, aangezien ze op maandag geen school hadden. Dit weekend was het orgelpunt van een drietal weken luieren en genieten.
Straks krijgt het genieten een andere dimensie : ik ga dan immers nog een halfuurtje zalig lopen in de regen …

18:37 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

jippie Frank Spencer is terug! Yessss....en hopelijk nu blessurevrij tot Rotterdam! Veel loopplezier!!

Gepost door: Ruthje | 27-09-05

Mooi Heel erg mooi om deze positieve verhalen te lezen. Misschien een idee, halve marathon in Eindhoven in rustig tempo? (de gemaakte kilomters ben je niet kwijt)

Gepost door: Roderik | 27-09-05

zwemcursus gedaan met lopen - zwemmen is gezonder
misschien lopen we in mei vise : is ook niet mis
ben nog aan het rusten - nu 2 weken na de liesoperaite - echt genieten

Gepost door: luc | 27-09-05

goed nieuws een goede voorbereiding toegewenst

Gepost door: dijleloper | 28-09-05

Waaauuuuuuwww... DAT ziet er een lekker verwenweekend uit zeg! Mr. Spencer & de zijnen verstaan duidelijk de kunst om even hard van ontspanning als van inspanning te genieten.

Gepost door: Stefan | 28-09-05

De commentaren zijn gesloten.