11-10-05

Citroensapkuur : dag 6 – 72,0 kgr

Het einde van de tunnel komt in zicht.
Gisteren was het een makkelijke dag om te vasten. De heer Murphy met zijn gekende wet was opnieuw eens eregast op het werk. Alles wat maar kon mislopen, liep verkeerd. Bovendien waren er veel zieken op strategische plaatsen.
Als je zoals ik dan de enige persoon bent op het werk die op de hoogte is van de verschillende computerprogramma’s, wordt er op zo een ogenblik gretig gebruik gemaakt van je polyvalentie.
Daardoor moest mijn middagpauze er aan geloven. Druk, druk, druk, …..nauwelijks tijd om uitgebreid te eten – in normale omstandigheden is dit dan balen, maar in mijn weekje vasten was dit een godsgeschenk – alléén dan uiteraard.
Toen ik ’s avonds thuis kwam had iedereen al gegeten (ook al een meevaller), zodat ik dag 5 zonder verleiding overleefd heb. It was a piece of cake bij wijze van spreken (oei, gevaarlijke woordspeling, fs)
Alleen ’s avonds toen ik me neervlijde voor mijn favoriet tv-programma Expeditie Robinson had ik het efkens moeilijk. Je zou denken, een programma met allemaal uitgehongerde kandidaten temidden een paradijselijk eiland, dat is opnieuw een meevaller, maar toen men als beloning een copieuze maaltijd kreeg met alles erop en eraan, moest ik toch efkens wegkijken.
Morgen is het de laatste dag van mijn Ramadan en ik begin me steeds energieker te voelen : de meeste afvalstoffen moeten nu wel mijn lichaam verlaten hebben en plaats geruimd hebben voor een karrevracht energie. Vanavond ga ik bijgevolg weer mijn rondje lopen met Betty.
Eigenlijk is dit best wel grappig : vroeger liepen we nooit samen omdat ons tempo te ver uiteen ligt. Maar nu ik uit blessure kom, kan ik haas spelen voor mijn halve trouwboek en de laatste meters de sprint aantrekken. Intussen is haar PR op haar trainingsrondje als sneeuw voor de zon gesmolten.
Liefde is … samen lopen !!!

12:58 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hallo tot morgen in de gavers : mijn eerste training

opletten voor het jojo effekt

Gepost door: luc piccavet | 11-10-05

De commentaren zijn gesloten.