28-10-05

21 km in de Gavers in 1u49’

Ik voel me al de hele dag super, want het is prima muziek op de radio – de ontknoping van de top 1000 bij Q-Music. Ik moet mezelf serieus inhouden of ik zit hier luidkeels mee te brullen of luchtgitaar te spelen. Maar als je aan een loket zit met hoogbejaarde senioren als doelpubliek ligt dat soms wel wat moeilijk.
Soit, gisteren had ik een vrije dag en na het obligate jaarlijkse kerkhof-bezoekje in Warneton, heb ik in de Gavers op training een halve marathon gelopen in 1u49’26”.
De benen zaten goed en ik voel me klaar voor een volgende uitdaging : de halve marathon van Ploegsteert op vrijdag 11 november, georganiseerd door de ouders van Frank Vandenbroucke, niet de minister , maar wel de renner – volgens kwatongen al een paar jaren ex-renner.
Dit is een mooie wedstrijd in een prachtige streek met duizenden lopers. Ik heb er al altijd goed gelopen …
De Cross-cup veldlopen gaat binnenkort van start en gisteren was Veerle Dejaeghere alvast goed op dreef in de Gavers. Ik heb een paar keer eerbiedig opzij gesprongen in de graskant om de diva van de Vlaamse cross en haar gevolg (met o.a. Tom Omey) door te laten. Ik werd er ook telkens vriendelijk voor bedankt.
Maar ik heb echter wijselijk gepast om haar tempo efkens te volgen want zo super was de dag van Frank Spencer nu ook weer niet …

13:23 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Op voor de Cross Iedereen gaat crossen, dan durf ik nooit zo goed aan. Het is in training heerlijk, maar ben toch bang dat ik tijdens wedstrijd te snel iets verzwik op verstap. Mooi dat de benen en het lichaam weer willen lopen. 1.49 in training op een halve marathon, Rap Hoor!! Dat haal ik er nooit uit.

Gepost door: Roderik | 28-10-05

wow de rustperiode heeft jouw echt wel deugd gedaan, héél knappe training zeg! En leuk dat je Veerle Dejaeghere zo tegenkomt. Ik kom regelmatig ultraloper Marc Papanitikas tegen in het park, die zoeft dan echt voorbij als raketman, niet te doen :-)

Gepost door: Ruthje | 28-10-05

goe bezig !! ge zijt goe bezig , kzie da ge ook ploegsteert gaat lopen 1.49 op training
das goed , hoeveel denk je er nog vanaf te krijgen in de wedstrijd zelf ?
kweet niet wat roderik bedoelt met ik haal dat er nooit uit , die heeft al snellere halve marathons gelopen of bedoelt ie op training ?

Gepost door: roadrunnerke | 28-10-05

Halve marathon @ Roderik : als jij mij rap noemt op training, hoe moet ik jou dan noemen op wedstrijd met je 1'18" - speedy "roderik" gonzales ... -:)
@ roadrunnerke Jan : ik hoop in Ploegsteert in een sjieke dag onder de 1u45' te duiken

Gepost door: frank spencer | 28-10-05

Snelle Frank Probeer deze 'form' te houden, dan behaal je zeker een mooi resultaat in Ploegsteert. Succes

Gepost door: michael | 28-10-05

Op naar een mooie tijd. Even tussen haakjes, ik vind VDB geen ex-renner, ik vind hem zelfs geen renner maar een supertalent die alle kansen (en dat zijn er heel wat) telkens weer verprutst. Wat goed van je tijd, als je na deze halve marathon nog steeds een goed gevoel had dan wordt dat tijdens de wedstrijd waarschijnlijk een superprestatie.

Gepost door: Christophe | 29-10-05

Toen Fortis nog ASLK noemde Mooie foto van Veerle van in de jaren 80 waarschijnlijk ;-)

Gepost door: steven trimmer | 29-10-05

1.49 op training dat zegt toch wel behoorlijk wat over je conditie, jij zit gewoon in een bloedvorm ... veel succes de volgende weken, wat zijn je plannen eigelijk ...

Gepost door: bob | 01-11-05

De commentaren zijn gesloten.