03-11-05

Met zicht op zee !

We zijn net terug van een paar dagen Nieuwpoort in een appartement met zicht op zee : zalig is dit, ik zou uren kunnen staren naar onze Noordzee en zijn assortiment voorbijgangers.
Uiteraard hebben we beiden een gezondheidsloopje op het strand gemaakt : Betty 40’ en ikzelf een uurtje : ik liep richting Koksijde en na exact 30’00” maakte ik rechtsomkeer om te arriveren in 57’40” – een serieuze negatieve split zou ik zeggen.
Het was wel redelijk zwaar : ergens heb ik het gevoel dat op het strand lopen voor mij niet weggelegd is – geen Kustmarathon voor deze jongen – want lopen in een combinatie van mul, hard en slijkerig zand is telkens een zware opdracht en daarbovenop is er telkens de genadeloze wind, die vanuit elke richting inbeukt. Ik had constant het valse gevoel dat ik tegen wind liep. Toen ik na een klein uurtje en honderden plakwaaiers (cerf-volants) later terug binnen was, was ik pompaf en was het precies alsof ik een halve marathon gelopen had. Of zou het Bourgondische leven van de voorbije dagen hier iets mee te maken hebben …
Gisteren heb ik een nieuwe laptop gekocht in een gekende warenhuisketen, waarvan ik de naam niet zal noemen omdat het den Aldi is ( good old Herr Aldi Allbrecht -:). Ik stond zoals elke goede huisvader om 9u00 aan de ingang.
Amai, mijn botten : het was precies alsof men voedselpaketten geleverd had in een Soedanees vluchtelingenkamp. Als een bende aasgieren werd die pallet laptops geplunderd. Gelukkig had men er genoeg voorzien om het een halfuurtje te rekken.
De dochters Spencer zijn nu uiteraard in de wolken met hun privé-spelletjescomputer in de slaapkamer ( de oude pc viert nu zijn brugpensioen één verdieping hoger – zo lost Frank Spencer het generatiepact iets eenvoudiger op dan zijn collega’s in de Federale regering). We zijn nu wel een paar uurtjes zoet om alles te re-installeren en dit bescheiden berichtje is frank Spencers debuut in laptop-land.

20:20 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met deze schitterende aankoop, niet te begrijpen hoe die 2 oude duitsers zo ontzettend rijk kunnen worden, hè ...

Gepost door: bob | 03-11-05

strand Het is zo mooi dat vind ik lekker beuken op het strand.
Voor mijn een mijn hond is het een straf als ik niet een week naar het strand mag..
En bij ons is het ook zo bij de aldi alleen nu is de camping leeg..
Anders heb je er ook nog 100 Amsterdamers bij ..
Het is dan gezelig bij de aldi.....
nog een pretig wekend..

Gepost door: wanno | 04-11-05

Ploegsteert Welke tijd hoop je er te halen?

Gepost door: Koen | 05-11-05

Ploegsteert @ Koen : met mijn huidige conditie mik ik op een tijd tussen 1u45' en 1u50', afhankelijk van de startplaats - als je van achter start kan het wel een paar minuutjes duren eer je vlot kan lopen ...
Als je dat wil , kunnen we samen lopen : we hebben ongeveer hetzelfde tempo, dan heeft het weinig zin om 21 km op 100 meter afstand van elkaar te lopen. Ik zie je wel voor de start !

Gepost door: frank spencer | 06-11-05

Ploegsteert Zo snel ga ik niet lopen, ik ga voor een tijd net onder de 2 uur, ik probeer constant 05:40/km. te halen.
We zien elkaar wel voor of achter de wedstrijd, toe tonne!

Gepost door: Koen | 07-11-05

De commentaren zijn gesloten.