16-11-05

Ijzersterke Anouk

Gisterenavond zijn we (Frank & Betty en schoonzus Tine) over ’t water geweest voor het concert van Anouk.
Eerst het mindere nieuws : het voorprogramma (zZz of zoiets) was erbarmelijk slecht : dzjingel-dzjangel of ketelmuziek zoals mijn moeder het terecht zou noemen. Zelden zoiets slechts gehoord – die zanger was bovendien al ver weg – en bijna was ik het Sportpaleis uitgestormd. Gelukkig voor mij was de marteling na een halfuur voorbij !
Iets na negenen was het de beurt aan Anouk : het podium stond in het midden, zodat ze de hele tijd toerkes moest lopen om elke uithoek van een volgelopen Sportpaleis evenveel aandacht te geven : ’t was precies pistetraining van Frank Spencer …
De Haagse is nog maar recent bevallen van haar derde kindje Phoenix Ray en dat was haar ook nog wel aan te zien, maar door het vele op en neer springen zal dat buikje ook wel rap wegslinken. Ze begon heel stevig en zette een sterke set neer van twee en een half uur. Je moet het maar doen !
De mindere nummers werden vakkundig weggecamoufleerd met prachtige ballads.
De apotheose werd een greep uit haar hitcaroussel. Het Sportpaleis ging terecht uit zijn dak toen er afgesloten werd met het trio Nobody’s Wife, Girl en Lost.
Anouk, een vrouw met ballen … Meer moet dat niet zijn … !

08:44 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Anouk Schoon foto ook ;)

Gepost door: Tom | 16-11-05

ploegsteert ik heb net je prestatie op de halve gezien: klasse! Dat kan ik van Anouk minder zeggen, maar over smaken valt nu eenmaal niet te discussiëren...

Gepost door: Jeroen | 16-11-05

Anouk Ik heb gisteren ook genoten. Ze was inderdaad nog enkele kilo's te zwaar, maar met deze energie zal het er rap af zijn. Wij moeten in de plaats daarvan elke week 3 maal gaan hardlopen!

Gepost door: Dirk Van Esbroeck | 16-11-05

De commentaren zijn gesloten.