19-11-05

Dream Team ...

Yes, juij … , het is dus toch waar : ik mag toetreden tot het onsterfelijke Dream Team van Runners World voor de marathon van Rotterdam.
Aanvankelijk dacht ik nog aan een goeie grap van enkele vrienden, die een Nederlander aan de telefoon ingehuurd hadden om Frank Spencer om de tuin te leiden, maar sinds gisteren staat het op Runners World.
Dat betekent professionele begeleiding met trainingsschema’s op maat, een volledige loopuitrusting van Adidas met een Polar hartslagmeter, enkele loop-workshops, een trainingsweekend in Schoorl, wedstrijden en enkele verrassingen … en uiteraard – ik zou het bijna vergeten – de marathon zelf.
Ik zal er uiteraard 200 % voor gaan en ga van elke seconde genieten : ik zie uiteraard niet op tegen een zwaar trainingsregime, ik heb alleen, als liefhebber van een biertje en een goed glas wijn, wat schrik van de diëtiste -:))).
Het dream-team bestaat uit 3 Vlamingen ( Marij uit Zwijndrecht en Jurgen uit Drongen) en vier Noorderburen.
We hebben al wat mailtjes uitgewisseld en de Vlamingen gaan volgende week uiteraard carpoolen naar Amerongen (150 km boven Antwerpen).
Gelukkig ben ik een grote fan van Oranje, al trappen wij wel betere penalty’s -:))).
Frank Spencer zou zeggen als matige loper : “ waar hebben we dat verdiend, you lucky bastard !”, maar volgende week moet ik uiteraard mijn taalgebruik efkens aanpassen. Nou, dan hebben wij toch hartstikke veel mazzel gehad ….
Doe-oei …..
By the way, ik was het bijna vergeten : ik heb deze morgen een totaal relaxed toerke van 18 km gelopen - ik liep uiteraard op wolkjes, nog een goed weekend en nogmaals ... doe - oeiiii !

13:49 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Spannend! Ja, nu verwachten we elke dag een update van de Dream-Team vorderingen he! Echt Super dat je erbij bent. 't wordt tijd dat ik me abonneer op Runner's world.

Gepost door: Tom | 19-11-05

rotterdam! hoi , natuurlijk moest ik even op je site kijken als mede dream team member, leuk hoor.
Tot vrijdag!
groetjes martine

Gepost door: martine | 19-11-05

dream team ik heb juist het nieuws vernomen dat je geselecteerd bent. Fantastisch! Een dikke proficiat... Onze verwachtingen zijn nu wel hooggespannen!

Gepost door: jeroen | 19-11-05

Yes! Fantastisch dat je er bij bent. Goed gezien van Runner's World, natuurlijk, om een media-vedette als Frank Spencer op te nemen... Dat brengt ze een pak publiciteit op.

Veel plezier en op naar een triomf op de Coolsingel.

Gepost door: Stefan | 19-11-05

DreamTeam Hoi!
Ik las net op je , overigens mooie site, dat jij van Oranje houdt, maar dat jullie beter penalties kunnen schieten.......... hm.... :-)
Ik praat daar graag een andere keer met je over. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten net als de overige 5 deelnemers as vrijdag. Alvast een goede reis gewenst! EN tot de 25e!!

Groetjes,
Jacques

Gepost door: Jacques | 19-11-05

Dreamteam .. Amai , das hééél tof voor je!!
Zo'n uitdaging en dat onder een perfecte begeleiding, ik denk dat we allemaal een beetje jaloers zijn :-)
Maar je verdiend het !!!
Veel succes alvast !

Gepost door: erik | 19-11-05

dikke proficiat Frank ! Geniet van deze leuke kans, ben benieuwd naar al je verslagen, hoor !

Gepost door: bob | 20-11-05

leuk ik vind het echt wel super (en ben eigenlijk wel een beetje jaloers, maar ja, wie niet hé ;-)), kijk al volop uit naar je verslagen hier en in RW zelf :-) ik kreeg zelfs een mailtje van Lourens (hoofdredacteur) die vol enthousiasme mailde dat er toch één van de bloggers het gehaald heeft (ik viel blijkbaar net uit de boot, allé, zegt hij toch), tof hé :-)

Gepost door: Ruthje | 20-11-05

Gefeliciteerd, Dreamteamlid! Hoi Frank,
ik had mij, net als bijna 1000 andere hardlopers, ingeschreven voor het dreamteam van Runner's World... en jij bent de een van de gelukkige geworden. proficiat! Ik ga je toevoegen aan mijn lijstje van hardlopende bloggers en wens je heel veel plezier en geluk met de voorbereidingen!

Tot in Rotterdam!

groeten
Running Ronald

Gepost door: Ronald | 20-11-05

Gefeliciteerd Een van de 1000 gefeliciteerd, veel plezier bij het Dreamteam.
Ik zal je blijven volgen, ik ben benieuwd.

Groeten Richard

Gepost door: Richard van der Klis | 21-11-05

De commentaren zijn gesloten.