20-11-05

Grasduinen in Runners World

Bedankt aan iedereen voor de felicitaties en lofbetuigingen.
Als de kans al bestaat dat ik ga zweven of een “dikkenek” krijg, dan moet ik beslist een rondje lopen : dan sta ik gelijk weer met beide Adidas-voetjes op de begane grond, en dit zeker na een tempoversnelling.
Daarnet weer een toerke van 7 km op het gemakske gelopen in een stralend zonnetje, dat is veel aangenamer dan die mistige luttele ene graad van gisteren.
Zo kom ik aan een weektotaal van 40 km in 4 beurten. Ik ben eens benieuwd om volgende week van Rob Veer te horen of dat zal volstaan als basis voor een marathontraining. Ik heb uiteraard nog wat marge !
Ik heb het voorbije weekend op zolder gezeten om te grasduinen in mijn archief van Runners World en de impressies van vorige Dream Team-leden te (her)-lezen. Nogmaals de avonturen van onze goeie vriend Stefan , Dream Team 2003-member herbeleefd.
Zeer genietbaar om te lezen en nauwelijks te geloven dat we straks zelf aan de beurt zijn. ’t Is blijkbaar nogal de moeite : een “once in a liftetime-experience”.
We worden duidelijk in de watten gelegd ! Dit is natuurlijk een uitgelezen kans voor een matige loper om wat progressie te maken.
Maar je kan van een boerenpaard in amper 5 maanden nu éénmaal geen renpaard maken :-))

16:25 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Gefeliciteerd Frank gefeliciteerd! Tof dat je uitgekozen bent. Het zal een leuke ervaring worden. Een professionele begeleiding zal iedereen wel willen! Ik ben nieuwsgierig hoe het allemaal gaat. Je blog zal nog meer succes kennen, hi;)

Gepost door: Erik | 20-11-05

Gefeliciteerd! Hartlijk gefeliciteerd. Ik zal je web-log volgen en ook in de Runnersworld volg ik de vorderingen.

Gepost door: Gea | 20-11-05

Dream-Team Ha die Frank..
Ik heb al eens gezegt jij en Betty het dream-team.
Maar dit is helemaal top ik ben een paar dagen niet aan het lezen geweest..
Gefeliciteerd ik ga morgen gelijk de runners halen....

Gepost door: wanno | 21-11-05

Go Frank, go! Bwoah, het dream-team, da's toch maar,....
....
*slik*
....
Super-Cool!!!
Er zullen vele (lichtjes-jaloerse) bloggers je verslagen met spanning opvolgen. Veel plezier ermee!

Gepost door: Tom | 21-11-05

Als motivatie om serieus te trainen (en oa ook te diëten) kan dit natuurliijk wel tellen!!! Succes man, dat wordt hertstikke geinig!!!

Gepost door: Wim | 21-11-05

Runners' world Ik moet dringend de nieuwe Runnersworld gaan kopen, ben veel te benieuwd. En nu ga ik zeker een abonnement nemen .. Alvast veel succes toegewenst .. Misschien wordt Rotterdam wel mijn eerste Marathon. (wel duur !!!!)

Gepost door: Edith | 21-11-05

De commentaren zijn gesloten.