22-11-05

Intake-formulier Dreamteam 2006

Daarnet las ik in de krant dat meteorologen en klimatologen voorspellen dat de komende winter de hardste wordt van de voorbije 50 jaren. Jezus, dat belooft alvast voor onze lange duurlopen … .
Nu ja, men beweerde in het voorjaar ook al dat we de voorbije zomer in tropische temperaturen gingen lopen, en we hebben allemaal gezien wat een rotzomer het geworden is.
Gisteren ging ik normaal nog een toerke lopen, maar net toen ik mijn loopkledij ging aantrekken, kwam de buurman een bezoekje brengen. Ik ben dan maar binnengebleven in het knusse warme nestje – bovendien was ik redelijk moe en dan is het beter om een training te skippen.
Ik heb me dan maar plichtsbewust voor mijn laptop gezet en mijn intake-formulier “Dreamteam 2006” van trainer Rob Veer minutieus ingevuld. Wellicht zal hij zich daarop baseren om een aangepast trainingsschema voor Frank Spencer op te stellen.
We kregen een heleboel uiteenlopende vragen om in te vullen : dat varieerde nogal : uiteraard wat personalia – gewicht, lengte, etc …
Daarnaast moest je je eigen sportieve achtergrond schetsen, eventuele andere sportieve bezigheden vermelden. Er werd ook gepeild naar het blessure-verleden – gelukkig voor mij (hout vasthouden) nog relatief maagdelijk wit – en de indeling van de trainingsweek.
Rob wil immers weten hoeveel ik per week kan trainen en welke momenten er wel kan of mag getraind worden en wanneer het zeker niet past. Waauw … training op maat.
Er werd natuurlijk ook gepolst naar de geplande eindtijd (3u45’) en waarom ik denk dat dit haalbaar is.
Daarnaast waren ook nog wat varia-vragen over je wedstrijdplanning ( voorjaar 2006 en de lange-termijn-planning), de eventuele vakantieplannen (tussen nu en de marathon – en of je kan lopen op je vakantieoord), en ook nog wat vragen over je huidige hartslagmeter, etc …
Met een simpele druk op de knop ging mijn vragenlijstje in enkele seconden richting Utrecht – de techniek staat voor niets. Vanavond roept de plicht uiteraard opnieuw en verandert de geplande rustdag in een loopdag.
Jammer genoeg kan een simpele druk op de knop hier niets aan veranderen … :-)

12:40 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

onverwachte bezoekjes (of telefoontjes) brengen al eens wijzingen met zich mee ... gelukkig is een mens een flexibel iets en is lopen bijna overal en altijd mogelijk hé ...

spannend wel, die voorbereidingen met vragenlijst en op maat gemaakte programma's ... nice !

Gepost door: Jo | 22-11-05

3.45 De tijd van 3.45 moet wel lukken als ik zie wat jouw tijd is op de halve. Ik ben superbenieuwd naar de details van jouw trainingsschema... Ik denk dat ikzelf in rotterdam naar een tijd van 3.15 zal streven, maar daar is er nog veel training voor nodig!

Gepost door: Jeroen | 22-11-05

3.30u Met zo'n persoonlijke begeleiding moet dat toch minstens haalbaar voor je zijn hé ... ;-)

Gepost door: erik | 22-11-05

sloffen met zo'n superbegeleiding haal jij die vooropgestelde tijd op je sloffen :-)

Gepost door: Ruthje | 22-11-05

Graaaaafff Zo een begeleiding kan het niet meer stuk en wij kunnen allemaal mee genieten via de blogs EN in de Runnersworld.

Gepost door: Edith | 22-11-05

Proficiat met uw selektie Waw, dat is nog eens goed nieuws zeg. Was een paar dagen niet zo aktief geweest op de blogs. Die 3:45 wordt een fluitje van een cent. Waarschijnlijk is de 3:30 binnenjouw bereik. Ook al ben je misschien geen race-paard, dat is toch een prachttijd hoor. Go for it !!

Gepost door: michael verheyden | 22-11-05

Dreamteam = bikkelen Hi Frank, wat een vragen heeft Rob allemaal voor je... gewoon lekker je best blijven doen dan gaat die 3:45 zeker lukken.. maar dat van die koude winter wist ik nog niet.. is dat ook van toepassing op het Kikkerlandje Nederland? Sterkte in de kou dan maar.. :)

Trouwens, de Belgische bezoekers op mijn weblog lopen gestaagd op.. dank!

Gepost door: Ronald | 22-11-05

'k Ben benieuwd. Ik ben benieuwd wat voor trainingen Rob voor je in petto heeft. Ik zal dit weblog zeker volgen.

Gepost door: Gea | 22-11-05

Rotterdam Jij gaat knallen hoor in R'dam !
Ene met een dikke muts en een sjaal, kan je de stenge winter aan :-)

Gepost door: Kristel | 23-11-05

De commentaren zijn gesloten.