28-11-05

Prutsen met een polar

Na mijn nachtelijke escapades vanuit Nederland – wat een dag !!!, bij thuiskomst bleken Betty Spencer & the kids bovendien geëvacueerd te zijn uit een warenhuisbrand - was het zaterdag en zondag tijd om alle verkregen spulletjes eventjes uit te testen.
Eerst mocht ik mijn Adidas loopoutfit showen onder het kritische arends-oog van mijn thuispubliek, namelijk Betty en de vier dochters Spencer. Dat was lachen geblazen, maar alle materiaal werd unaniem goedgekeurd. Vooral ook omdat het dure spulletjes bleken te zijn …
Betty – zo zijn de vrouwen nu éénmaal - heeft al berekend dat we al boven de 600 Euro aan materiaal komen. Als we in april falen, zal het alleszins niet aan het materiaal liggen !
Na mijn modeshow kreeg mijn multi-functionele polar hartslagmeter een nauwkeurige inspectie. Jullie weten al dat ik een grondige hekel heb aan handleidingen en met deze bijgeleverde mini-encyclopedie is dit uiteraard niet anders.
Meestal ga ik te werk volgens de beproefde Spencermethode, ’t is te zeggen alles al doende uitproberen en zien waar we uitkomen. Deze keer liep het grondig fout : ik was al lopend zodanig naar mijn polar aan het kijken en constant te checken of mijn footpod niet van mijn schoen was gesprongen, dat ik bijna pardoes tegen een betonnen verlichtingspaal donderde.
Deze methode was bijgevolg echt geen aanrader, zodat ik geen registratie heb van mijn debuuttraining voor Rotterdam. Gisteren liep het iets vlotter, zodat ik in totaal 21 km gelopen heb dit weekend. Uit mijn e-mails blijkt dat mijn collega’s Dreamteamleden ook niet stil hebben gezeten dit weekend. De motivatie om te slagen is blijkbaar extra groot.
Het startschot is dus nu ook al lopend gegeven voor Rotterdam.

18:18 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

zo vroeg al ? is de voorbereiding dan nu al begonnen , hoeveel weken duurt die voorbereiding dan wel ?

Gepost door: roadrunnerke | 28-11-05

Human interest. Zit niet zo te zeiken over jezelf, man!!! We willen details over die warenhuisbrand... Smeulende kleertjes, zwarte vegen op de gezichtjes, heldhaftige inspanning van La Dame Spencer om nog net een oud vrouwtje vanonder een instortend rek UNOX te sleuren...?

:-)

Gepost door: Stefan | 28-11-05

naam waardig Jullie spencers doen jullie naam weer alle eer aan hé :-) Wat moet je nu al van training afwerken?

Gepost door: Ruthje | 28-11-05

Benieuwd naar wat je inderdaad nu al dient te lopen

Gepost door: Koen | 28-11-05

That's Entertainment ! Ik sluit me aan bij Mr Boston, spannende verhalen over smeulende GB zakjes, kortingsbonnen die in de fik vliegen, rayons met blikjes "hete" voeding, droge voeding flambeé, etc :-)

En natuurlijk zéér nieuwsgierig naar een foto van Mr Spencer in de volledige uitrusting mét space-lab waardig Polar
:-)

Gepost door: Jo | 28-11-05

Benieuwd !! Ben benieuwd naar je voorbereiding .. ik zal je zeker volgen en wie weet doen we allemaal mee !!

Gepost door: Edith | 28-11-05

Oppassen met het gebruik van een Polar Hi Frank, gevaarlijk hoor zo'n Polar.. kijk maar uit in Rotterdam voor de vele lichtmasten. Ik ben net zo als jij.. niet lezen maar gewoon uitproberen.. maar ik kan je verzekeren: (heb zelf de S625x) zonder handleiding kom je er niet uit. Ik heb wel veel plezier van mijn Polar maar soms baal ik van de afwijkingen in snelheid en afstand.

Desalniettemin.. succes met trainen!!

Gepost door: Ronald | 28-11-05

Polar Sinds kort heb ik ook een Polar. Niet zo'n uitgebreide, maar toch nog ingewikkeld genoeg om niet in één keer te doen wat ik graag wil. Ik was nog maar net bij huis weg, toen dat ding al begon te piepen, dus maar weer alle knopjes bij langs.... en verdwaald in m'n hartslagmeter... Weer de gebruiksaanwijzing gelezen... En de tweede keer ging het al wat beter. Dus al doende leert men, maar zonder gebruiksaanwijzing lukt het allemaal nog niet...
Succes ermee.

Gepost door: Gea | 29-11-05

sjiek Sjiek zeg! Proficiat! Amai, dat zal een leuke ervaring worden!
En deze keer geen pech!!

Gepost door: Lien | 30-11-05

De commentaren zijn gesloten.