02-12-05

Sinterklaas

Het worden topdagen het komende weekend ten huize Spencer. Sinterklaas komt immers op bezoek en dat in een gezinnetje met vier kleine dochters, waarvan er drie nog rotsvast overtuigd zijn dat de Heilige man met de stoomboot uit Spanje komt. Kleine Maud (foto) beweert immers dat die arme drommel de komende dagen op stap gaat langs de gladde daken met zijn paard, genaamd “Slecht weer vandaag” en daarbij ook onze schoorsteen een flinke beurt geeft.
Bovendien komt hij niet alleen bij ons, maar ook bij memeetje en opa en oma. Er worden weer bergen speelgoed aangeleverd en de meiden vinden dit naar eigen zeggen “beire-cool”.
Frank Spencer had in zijn verlanglijstje voor de Sint een nieuwe loopoutfit gevraagd, maar Runners World heeft dit plan inmiddels gedwarsboomd. Dus moet ik nu nog een waardig alternatief uit mijn hoed toveren, zodat de kids zich geen al te grote vragen beginnen te stellen … Gisteren is in Kortrijk een nieuwe Decathlon opengegaan en Betty heeft zichzelf al een vroeg eindejaarsgeschenk aangeschaft: een paar nieuwe skischoenen. "Zo een openingsaanbieding kon ze toch niet laten liggen", zei ze. Ik hou mijn hart - en mijn visa-kaart - al vast als ze volgende week nog eens de winkel binnenstapt...
Ik ga dus nog een gaatje moeten vinden in het drukke familie-schema om een toerke te lopen.
Zondagmorgen in de vroegte ga ik uiteraard lopen, deze keer de toer naar Moen (23,5 km) met trimmers Steven en Geert. Dan liggen de andere huisgenoten nog vredig te slapen en ontwaken in vrede, wanneer ik mijn uurtjes gelopen heb.
Een ideale combinatie om een mooie dag te starten !

20:06 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Aardappel Frank,
We gaan er morgen eens een patat op geven tijdens onze duurloop...

Gepost door: Steven trimmer | 03-12-05

INDRUKWEKKEND !!! Hoi Frank, ben wat afwezig geweest in blog-land wegens tijdsgebrek en de drukte op het werk. Wat ziet mijn oog ... DREAMTEAM !!! Van harte proficiat ... ronduit schitterend dat 'één van ons' daar bij hoort ... vanaf nu volg ik je blog terug op de voet ! nogmaals PROFICIAT !!! EN als ge strks in Moen passeert, weet dan dat je op 4 km van mijn deur doorkomt ... mocht de blaas , of de maag roepen ... spring maar even binnen !

Gepost door: Yoeri | 03-12-05

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht... Heel veel Sinterklaasplezier en een fijne zondag!

Gepost door: Gea | 04-12-05

De commentaren zijn gesloten.