05-12-05

Mooie duurloop van 23 km

In een hektisch weekend met drie Sinterklaasfeestjes heb ik toch een paar uurtjes tijd kunnen stelen om eventjes te gaan lopen : zaterdag 7 km en zondag 23 km.
Gisterenmorgen liep ik zoals afgesproken de toer naar Moen en Sint-Denijs met Gavertrimmers Geert en Steven, twee rasechte Flandriens van het puurste soort. Het is altijd leuk als je in gezelschap al babbelend een lange duurloop kan afwerken – de tijd gaat precies veel sneller voorbij - en gisteren was het een toerke van 2u10’ op een parcours van ruim 23 km met een paar nijdige kuitenbijters. Mijn hartslag lag dan ook veel hoger dan de verwachte Z1, maar gisteren mocht dat nog. Het was dan ook de laatste dag zonder schema.
Vorige vrijdag is mijn eerste trainingsschema – voor drie weken ver - de mailbox binnengerold en het valt nog reuze mee : vandaag een rustdag (juij), morgen 60’ in Z1, donderdag intervallen, zaterdag 40’ in Z2 en zondag 1u30’ in Z1.
De eerste weken van het schema zijn nogal rustig omdat ze naadloos aansluiten op mijn oude schema – of iets dat daarvoor doorgaat, want voorheen werkte ik meestal zonder enige vorm van schema. Dit is om te vermijden dat je pardoes van het ene schema naar het andere overstapt.
Zaterdag zijn de Spencers gaan skiën in de indoorpiste “Ice Mountain” te Comines op een kwartiertje rijden. Betty raasde de piste naar beneden, terwijl Frank met een Leffe in de bar zat. Een beproefd scenario :-).
Neen, voor Frank Spencer geen skiën tot na Rotterdam. Dank u ! En erna wellicht ook niet. Je mag het lot niet te veel tarten …

15:45 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

mooi da's stevig getraind van 't weekend seg, al direct een goe fondke gelegd voor die marathontraining :-) en dat schema ziet er al mooi uit, maar ik vermoed dat 't nog wel een tikkelke zwaarder zal worden ;-) succes!

Gepost door: Ruthje | 05-12-05

boeiend Het is boeiend om je verslagjes van de voorbije dagen op je blog te lezen.
Volgens mij ben jij inderdaad echt een geschikt persoon om aan het dreamteam deel te nemen.
Ik/(wij)blijven met véél plezier je uitspattingen op je blog volgen!!!

Gepost door: erik | 05-12-05

Skieën 'k zou dat ook niet doen ... trouwens : welke oefening moet je doen voor je interval?

Gepost door: Koen | 05-12-05

voorzichtig afdalen Flinke duurloop Frank.. goed gedaan..
en doe voorzichting in Ice World... je bent natuurlijk wel het dreamteamlid namens alle bloggers :)

Gepost door: Ronald | 05-12-05

foutje eh.. ik bedoel Ice Mountain natuurlijk

Gepost door: Ronald | 05-12-05

De commentaren zijn gesloten.