12-12-05

Zilte zeelucht en krakende schelpen ...

Zo, de eerste week van ons loopschema naar Rotterdam zit erop, nog 17 weken te gaan. Gisteren hebben we met onze loopclub “de Gavertrimmers” het nuttige aan het aangename gepaard.
Zondag was immers onze traditionele jaarlijkse daguitstap naar Zee (Oostende) : de dag begon al feestelijk met een gezamenlijk ontbijt en een glaasje champagne – je kan maar best in stijl starten – vooraleer de karavaan zich in gang zette richting kust. Ter plekke was er een duinen- en strandloopje van 11 kilometer voor de lopers. De partners en kindjes konden intussen het zwembad, bubbelbad en sauna onveilig maken.
Na ons ontspannen looptochtje mochten wij ook nog een plons maken in het zwembad van Ravelingen. Great !
Dat leverde een hilarisch tafereel op toen trimmer Geert zijn bril verloren was op de bodem van de zee (euh, zwembad) en alle Gavertrimmers eensklaps aan het duiken sloegen, met een bril op de bodem als trofee !
Na het aperitief en middagmaal en de groeten van Herr Seele onderweg volgde nog een partijtje bowling. Van de laatste bloggersmeeting weten jullie wellicht nog dat ik bowling nogal eens verwar met ballet, vooral in mijn aanloop. Bovendien leken die kegels wel van beton …
Desalniettemin was dit het orgelpunt van een heel gezellige dag !

17:40 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

17 weken moet genoeg zijn.. Je bent goed bezig Frank!
Als ik mij niet vergis komt eind deze week de nieuwe RW in de bus.. ben benieuwd. Wanneer is jullie volgende bijeenkomst?

Gepost door: Ronald | 12-12-05

Zee en strand. Dat klinkt gezellig! En aan het strand lopen is heerlijk. Afgelopen zaterdag op Ameland gelopen en het strand liep het fijnst van alles...

Gepost door: Gea | 12-12-05

Waarom men Frank koos voor het dream-team Wel het lijkt wel duidelijk te zijn waarom men jou gekozen heeft voor het dream-team hé. Je blijkt te volharden in het lopen, je houdt gestaag een blog bij, doe jij het niet dan kraakt je vrouwke je blog wel, je tekstjes lezen altijd vlot en een vleugje humor is nooit ver te zoeken.
(Nu niet gaan zweven he).
Ik heb een tijdje niet meer gevolgd en had dan ook wat leeswerk op te halen. Vooral het stukje over het "traag" lopen was loopsgewijs interessant. Nog een van de belangrijke voordelen van "traag" te lopen is dat de kans op blessure aanzienlijk lager ligt. Ik heb mezelf dan ook (al enige tijd geleden) voorgenomen om die strategie beter toe te passen. In het verleden durfde ik immers wel al eens "experimenteren" en snelle stukken in mijn lange duurloop inlassen. Nu: kopke erbij houden en dat trage tempo niet overschrijden. En ook: "stick to the plan" 60 minuten is 60 minuten en geen 90!
Enfin, ik blijf je blog met plezier volgen!

Greetz, Tom.

Gepost door: Tom | 13-12-05

De commentaren zijn gesloten.