30-12-05

Adistar Control

Adistar Control, dit zijn de nieuwe kroonjuwelen aan mijn onderstel, waarmee ik hoop in volle vaart de Coolsingel op te draaien.
Gisteren zijn mijn nieuwe schoenen dan uiteindelijk met een maandje vertraging in Bissegem gearriveerd via een koerierdienst van Adidas. Ik kon het uiteraard niet laten om deze topschoenen een acute vuurdoop te geven en heb mijn avondloopje dan maar rond de middag afgehaspeld. Er stond een uurtje lopen in Z2 ( = 140, mijn normale tempo) op het programma. Deze nieuwe schoenen liepen heel erg lekker.
In de vakliteratuur ( = de schoenentest van Runners World, september 2005) lees ik dat de Adidas Control een betere pasvorm biedt en dat de demping verbeterd is. Deze versie is geschikt voor overpronerende lopers en (niet onbelangrijk) kost in de winkel 140 Euro.
Ik ga voortaan mijn voeten geleidelijk aan laten wennen aan deze nieuwe sloffen en afwisselend lopen met Adidas en mijn huidige Asics Gel Kayano. Wat een luxe, lopen met twee paar topschoenen !
Dit oudejaarsweekend staat nog een 40’ in Z2 en 1u30’ in Z1 op het programma. We zullen eens zien hoe we dit zullen inpassen in een superdruk weekendschema.
Gisteren was het nog 100 dagen tot de finish van de Rotterdam Marathon. In mijn studententijd was die honderd dagen altijd aanleiding tot een feestje, dat soms de proportie van een uit de hand gelopen braspartij aannam. Deze keer heb ik het uiteraard sober gehouden en vanaf volgende week, wanneer de laatste drie maanden ingaan, ga ik uitermate stoïcijns leven.
Louise, onze oudste dochter, was deze week op judostage in Eeklo en gisterenavond mochten we een kijkje nemen op de afsluitende training. Deze werd voor de gelegenheid gegeven door ex-Europees judokampioen Daan De Cooman (foto). Normaal ging de bronzen medaille van Sydney Ann Simons de training leiden, maar die moest geblesseerd verstek geven. Het moet blijkbaar een lastige stageweek geweest zijn, want we waren nog niet ingestapt of miss Spencer lag al in Morpheus armen. Tenzij dit aan het lange nachtelijke kletsen in de kamers zou liggen ...

10:53 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

keep on dreaming He frank
Namens mijn wens ik je een heel snel loopjaar toe..
nieuwe gratis scchoenen rotterdam en dat in nederland..
EU dat zal het zijn
in iedergaval een prettige uiteinde.....

Gepost door: wanno | 30-12-05

2006 Dat je in 2006 mag schitteren en dat je met het dream-team nieuwe hoogtes bereikt!!!

Gepost door: wim | 30-12-05

schoenen Ws is de post in belgie sneller dan in Nl....geduldig wacht ik af.

Gepost door: martine | 30-12-05

adidas veel succes met je nieuwe schoentjes en dat het dreamteam je volgend jaar in hogere sferen mag brengen!

Gepost door: ronny | 30-12-05

Op naar de Coolsingel! Met die nieuwe schoenen gaat het wel lukken. Wat grappig: zo'n feestje 100 dagen voor .....
Heel veel loopplezier in 2006 en een goede tijd in Rotterdam!

Gepost door: Gea | 30-12-05

Fijne jaarwisseling Veel plezier Frank voor jou en je familie morgenavond 00:00 u

en natuurlijk een TOP 2006.. inclusief een mooie loop in Rotjeknor!

Gepost door: Ronald | 30-12-05

2006 ik ben jaloers op je nieuwe schoenen! :-) maar overmorgen verwen ik mezelf ook met een nieuw paar, alleen zal ik ze zelf moeten betalen :-(
Véél plezier vanavond met oudjaar en ik wens je een fantastisch 2006 toe, maar met je Dreamteam-avontuur in het vooruitzicht kan het sowieso al niet meer misgaan hé. Have fun!

Gepost door: Ruthje | 31-12-05

De commentaren zijn gesloten.