02-01-06

De eerste kilometers van 2006 zijn binnen !

Ziehier mijn allereerste berichtje van 2006, dat alvast een memorabel loopjaar belooft te worden. Vorig jaar heb ik trouwens een record aantal kilometers gelopen : 1784 km in 138 sessies. Als ik gespaard blijf van blessures hoop ik dit jaar de kaap van de 2000 kilometers te bereiken.
Het weekend was weer superdruk, maar toch stonden er twee trainingen op mijn schema. Zaterdag mocht ik 40’ in Z2 lopen, vooraleer aan de feestdis aan te schuiven. Hierbij mocht ik mijn koksmuts aantrekken om de aperitiefhapjes en soep te prepareren – zelfgemaakt en door alle aanwezigen fel gesmaakt.
Tussen de hoofdschotel en het dessert speelde ik zoals de Spencertraditie dit wenst opnieuw kwismaster voor onze nieuwjaarskwis, glansrijk – en zonder voorkennis – gewonnen door Betty Spencer.
Tussen haakjes : eind vorig jaar kregen we de minder goeie tijding dat we in extremis afgevallen zijn voor de opnames van de TV1-kwis de Pappenheimers. Jammer, maar helaas, het kan niet altijd kermis zijn …
Na een veel te korte nacht was het gisteren tijd voor de traditionele familiebezoekjes. Tussen twee bezoekjes door heb ik dan mijn wekelijkse lange duurloop afgewerkt. Anderhalf uur lopen in Z1, jawel het trainingsschema is onverbiddelijk ! Ik zag verschillende feestvierders meewarig naar die eenzame loper staren, sommigen zelfs met hun vinger tikkend op hun voorhoofd.
Gelukkig had Betty Spencer naast mijn drinkbusje op de brievenbus een glas champagne gezet, zodat ik mijn tweede ronde met een brede smile kon aanvatten.
Dat heet nu éénmaal het loopjaar in stijl starten ! …

12:58 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

slik amai, al direct anderhalf uur na een nachtje stevig feesten, héél knap!

Gepost door: Ruthje | 02-01-06

laat ze maar wijzen.. Hi Frank, de mensen die naar het voorhoofd wijzen snappen niets van Runner's High..

zijn er overigens nog Belgische Bloggers die naar het bloggers-samenzijn komen?
zie: http://lopers.web-log.nl/log/4530818

Gepost door: Ronald | 02-01-06

keihard Ik herken het ....gisteren ook een z 1 .Onze rob is onverbiddelijk!

Gepost door: martine | 03-01-06

chapeau ! Knap hoor hoe jij dat allemaal klaarspeelt !
Ik heb ook de nodige bewondering voor je vrouw en kinderen want een loper in huis vergt wel enige flexibiliteit.
Veel loopgenot en succes in 2006 !

Gepost door: Kristel | 03-01-06

lopen na de feesten een rustperiode kun je je niet veroorloven, weldra volop training voor de marathon. Ik heb ook reeds meer dan 26 (loop)km's op de teller.

Gepost door: Dirk | 03-01-06

De commentaren zijn gesloten.