06-01-06

Mountainbiken met het dreamteam

Morgen krijgen we dan onze tweede ontmoeting met het dreamteam in Amerongen. Op het programma staat een clinic van een gastspreker, een rustige duurloop van 2 uren, een lunch en een presentatie van Rob Veer over het schema en de trainingsopbouw.
Ik kijk er al naar uit om iedereen terug te zien. Toch raar, een paar weken terug waren dit allemaal nobele onbekenden, maar nu zijn we mede dankzij de vele mailtjes en de gezamelijke objectieven een hecht team geworden. Het voelt aan alsof je die mensen al jaren kent.
Ik vind het uiteraard heel gênant dat ik nét nu geblesseerd ben. Straks zijn we in Rotterdam en zal het dreamteam me nog niet zien lopen hebben. Mijn hartje bloedt een beetje … Ter info : tijdens de eerste bijeenkomst hebben we door de miserabele weersomstandigheden (sneeuwstormen) ook niet kunnen lopen. Seffens denken ze nog dat ik één of andere ghostwriter ben, die veel over marathons schrijft, maar zelf nog geen meter gelopen heeft …
Met mijn kuit gaat het elke dag wat beter : stappen gaat nu al zonder pijn, alleen wanneer ik de trap op- en afga voel ik het nog steken. Fietsen is normaal gezien geen probleem. Het is dus beslist geen zware blessure.
Deze morgen kreeg ik een mail van Rob Veer dat hij voor morgen een afspraak met fysiotherapeut Ronald Dercksen versierd heeft. Deze specialist ter zake zal mijn pijnlijke kuit onderzoeken. Het is een vakman die me precies zal kunnen zeggen wat het probleem is en wat je er het beste niet en wel mee kunt doen.
Ramiro van Runners World heeft bovendien een mountainbike via Aart Stigter kunnen regelen, zodat ik mee kan fietsen in het bos, terwijl het dreamteam zijn duurloop afwerkt. Wat een Vip-behandeling : we worden als prinsen behandeld …
Voor mij is dit nog een extra prikkel en motivatie om op 9 april zeker niet teleur te stellen !

12:54 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

9 april... we kijken er naar uit...

Gepost door: snellen | 06-01-06

Fysiotherapeut..... Hoi Frank,
Via renner punt web streepje log kom ik even kijken. Mijn knie heeft veel baat gehad bij een drietal sessies bij Ronald Derksen!! Het komt dus helemaal goed met jouw kuit!! Veel plezier bij Aart èn Ronald morgen!! groeten, Petra Schoon

Gepost door: Petra | 06-01-06

spoedig herstel wie weet wordt je nog een duathleet!

Gepost door: Koen | 06-01-06

VIP da's wel tof van Rob Veer dat hij die fysio heeft geregeld! Weet je ineens wat er aan de hand is. Véél plezier morgen!

Gepost door: Ruthje | 06-01-06

Speciale behandeling Hi Frank, veel plezier morgen.. en wat een service allemaal! Goed hoor.. kijk uit dat je Martine niet ondersteboven fietst.. of nou ik er over na denk.. pas maar op voor Martine.. die gaat er zo met jou mountinebike vandoor :)

Gepost door: Ronald | 06-01-06

correctie eh: Mountinebike = mountainbike

Gepost door: Ronald | 06-01-06

? "Martinebike"? ;-)

Frankske: als er iemand denkt dat je alleen kan schrijven en niet lopen, dan gaat die nog raar opkijken wanneer je de Coolsingel opdraait!

Gepost door: Stefan | 07-01-06

De commentaren zijn gesloten.