10-02-06

Schoorl, here we come ... !

Deze week werd weer duchtig getraind : dinsdag een pittige intervalsessie, woensdag een herstelloop van 40’ in Z1 en gisteren een gecombineerde training : 20’ Z1 – 20’ Z3 en 10’ Z1. Vandaag staat er gelukkig een rustdag op mijn programma zodat ik mijn toch wat vermoeide benen kan laten recupereren.
Morgen vertrek ik zoals eerder verteld op stage-weekend met het dreamteam naar Schoorl.Zondag wordt eens getest in de halve marathon van Schoorl hoe de stand van zaken is van éénieders conditie. Ik had hier al verkondigd hoezeer ik er naar snak om me eens te tonen en eens goed door te vlammen, maar ik werd cito presto teruggefloten door onze trainer, die blijkbaar ook een aandachtige lezer – hoi Rob – van dit blogje is.
“Laat het jonge veulen nog eventjes op stal en bouw rustig op” en “mijn zeiljacht is weer van de zandbank vlotgetrokken en zoekt rustig het ruime sop op”, waren zijn gevleugelde woorden.
Alles staat in het perspectief van Rotterdam, dus niet forceren in Schoorl past ook in dat plaatje. Ik hoef me daar absoluut niet te bewijzen. Eigenlijk kan ik hem geen ongelijk geven.
Ik kom pas terug piepen na een vervelende kuitblessure en moet voorzichtig opbouwen met enkel 9 april in het achterhoofd. Het jaar is nog lang genoeg om een snelle halve marathon te lopen : opportuniteiten zat !
Ik ga dus Schoorl opvatten als een uitstekende trainingsloop. Het is trouwens een pittig parcours tussen de duinen, één van de lastigste koersen van Nederland. Bovendien kunnen de weergoden voor flink wat herrie zorgen komende zondag. Voor mij zal een leuke tijd lopen volkomen bijkomstig zijn, hoewel ik moet toegeven dat dit soms wel eens vergeten wordt éénmaal het startschot weerklinkt en het lekker loopt …
Schoorl wordt dus een weekendje teambuilding voor mij. Ik kijk al reikhalzend uit om iedereen terug te zien en al om al die biezondere verhalen te mogen aanhoren.
Schoorl, here we come …

09:34 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Succes ! Frank,
Zet je pet maar op en laat die duinen maar vlot onder je voeten heen schuiven...

Gepost door: steven trimmer | 10-02-06

Have FUN!! Heel veel plezier Philippe, geniet ervan.. rustig aan.. bewaar je krachten voor Rotterdam..
geniet ervan.. en groeten aan Martine!

Gepost door: Ronald | 10-02-06

wohhhhhhhhooooooooo Tot morgen!!!

Gepost door: martine | 10-02-06

Proficiat... ...met jullie 12° huwelijksverjaardag!!! Hip, hip hoera!!!!
Doe zo verder!!!!!
Succes in Schoorl.

Gepost door: Jan | 11-02-06

Schoorl de naam van de loop sprak me ook wel aan, Groet uit Schoorl. Misschien doe ik die ooit ook wel eens mee. Veel plezier in ieder geval!!

Gepost door: Ruthje | 12-02-06

Uitslag Schoorl Philippe,
Hopelijk heb je het er goed van af gebracht bij onze Noorderburen. Je mag gerust je uitslag doormailen via de website van de gavertrimmers zodat iedereen op de hoogte kan zijn van je vorderingen.
Loop ze !

Gepost door: Steven Trimmer | 12-02-06

De commentaren zijn gesloten.