15-02-06

Web-log-loop : Stand van zaken

Ik had beloofd om af en toe een stand van zaken te posten betreffende onze web-loog-loop van zaterdag 22 april te Harelbeke (zie ook De Eurojogging van de Gezinsbond).Hebben alvast hun deelname toegezegd – een aantal weliswaar onder voorbehoud :
Koen Vansteenkiste
Christophe
Jan Schockaert
Ruthje (al dan niet met loopshoes)
Mario het marathonmanneke
Stefan-Boston (indien tijdig terug van werktrip)
Edith Elastimam
Ginette Wouters (niet-blogster)
Jan het roadrunnerke
Running Ronald (NL)
Petra Schoon (uit NL, als ze Harelbeke vindt tenminste)
Marc loopt
Betty en Frank Spencer.
Als ik goed kan tellen moeten we intussen met een 14-tal loopbloggers zijn. Thanks daarvoor, maar dat kan wellicht nog een stukje beter …
Misschien kijken enkele bloggers nog de kat uit de boom of is de locatie en datum minder ideaal.
Ja, ik besef het, Harelbeke ligt niet centraal te lande, maar het is logisch dat de initiatiefnemer een organisatie uit zijn eigen buurt verkiest – al was het maar om alle praktische regelingen te treffen. Ik kan toch moeilijk naar het centrum van het land verhuizen voor een loopkoerske.
Misschien kunnen enkele verre bloggers carpoolen. Dat kan soms ook plezant worden. Ik weet nog dat ik bij de eerste ontmoeting van het dreamteam bijna 10 uren in de wagen heb gezeten met twee voor mij volslagen onbekende mensen. Zelden zoveel lol gehad …
Ik merk tevens dat de “Antwerp ten miles” the day after is, maar het één sluit uiteraard het andere niet uit. Laat ons de olympische gedachte huldigen : deelnemen is belangrijker dan winnen.
Enne … onze Noorderburen waren met 16 bloggers. Zeg nu eens eerlijk : dat moeten wij toch kunnen overtreffen …
We maken er alleszins een leuke dag van en breng zeker jullie kinderen mee : er zijn ook kinderlopen (volgens leeftijd met allerlei mooie naturaprijzen, altijd leuk voor de kids) gepland, er is kinderanimatie voorzien (o.a. schminkstand, etc …) en ’s avonds kunnen we, indien gewenst, aanschuiven voor de maaltijd (beenhesp met groot assortiment groentjes) en party achteraf met dj tegen een democratische prijs (later volgt meer info).
Indien je alsnog je loop-bloggende collega’s “in real live” wil ontmoeten : plaats dan een reaktie, dan houden we je op de hoogte !
Betty Spencer heeft al gesuggereerd om een “Frank Spencer Memorial Run” te organiseren. Klein praktisch probleem : ik verblijf nog steeds niet in de eeuwige jachtvelden :-))…

13:11 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

oops ik had het uit het oog verloren om te melden dat ik er ook bij zal zijn. Bij deze: ik kom ook...

Gepost door: Jeroen | 15-02-06

Eurojogging : count me in ! Frank,

Ook ik zal aanwezig zijn, maar dan louter als toeschouwer. De dag erna doe ik namelijk een aanval op de planeet Pluto ! Maar mijn steun langs het parcours mogen jullie zeker verwachten !

Gepost door: Steven Trimmer | 15-02-06

nog effe aanzien misschien kom ik wel mee met Supermario, maat dat laat ik dan nog wel weten.

Gepost door: bob | 15-02-06

Onder voorbehoud Hi Frank, ik mis Martine in het lijstje.. of heeft zij zich nog niet officieel aangemeld.. ik ben erbij, mits mijn blessure het tegen die tijd toelaat. Wat betreft carpoolen: ik wil best Petra en Martine meenemen. Tegen die tijd hebben we nog kontakt!.... wel leuk dat er nu ook een Belgische Blogloop komt!

Gepost door: Ronald | 15-02-06

werken helaas is het mijn werk weeekend, dus de zuster moet werken.......

Gepost door: martine | 16-02-06

De commentaren zijn gesloten.