18-02-06

Lange langzame duurloop van 2 uren

Deze morgen heb ik mijn lange langzame duurloop van deze week afgewerkt : iets meer dan 2 uren en alweer een twintiger op mijn palmares. Het was een heerlijk loopweertje buiten.
Bedankt voor de leuke ondertitels bij mijn onderstaande aktiefoto : hahaha ...
Nog een heel goeie kreeg ik via mail van een collega-loper en kameraad : ik vond deze zo goed dat ik hem jullie niet kon onthouden :
"Snelheidsovertreding :
Na een rustige start in Z3, liet de verrassend sterk lopende Frank Spencer (startnummer 5055), de achtervolgers kraken in hun voegen. Wat zij ook probeerden, Spencer was niet meer te achterhalen. Ontspannen lopend in Z6 denderde hij over het parkoers. De vrijwilligers bij de verzorgingsposten probeerden tevergeefs de bekertjes op de tafels te houden. Spencer zorgde met zijn snelheid voor zoveel zuigende wind dat paraplu's in de lucht verdwenen, moeders hun kinderen kwijtraakten, spandoeken wegvlogen en de laser gun van de plaatselijke politie er de brui aan gaf. Dit fenomeen is zelden vertoond bij de Groet uit Schoorl Run."
Hopelijk kan ik dergelijk onderschrift toevoegen aan mijn aktiefoto van de Rotterdam Marathon ...
Sweet dreams, Frank (bis).

13:23 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Foto Als je die snelheden blijft aanhouden is het te hopen dat die foto-finish op tijd aan de Coolsingel geplaatst is!

Gepost door: Koen | 18-02-06

Fotofinish Hopelijk staan er 2 camera's voor als je te snel voorbij de eerste gelopen bent ;-))). Proficiat, goe bezig. In Rotterdam gaat ge een prachtprestatie leveren.

Gepost door: Michael | 19-02-06

De commentaren zijn gesloten.