22-02-06

Web-log-loop in the picture ...

Gisteren heb ik ruim een uur interval gelopen : 15’ in Z1, dan 10 x 2’ in Z3-4 met telkens een pauze van 2’ om nog 10’ in Z1 te eindigen. Vanavond loop ik 40’ los.
Ik heb ook nog wat zitten brainstormen over de web-log-loop van zaterdag 22 april in de Gavers te Harelbeke. Het ziet er meer en meer uit dat de respons en opkomst over exact twee maanden meer dan behoorlijk wordt. Er zijn al flink wat deelnemers, sommigen komen supporteren, anderen worden wellicht “late beslissers”. Het wordt daar beslist een leuke loopkoers met al die knalrode jolige web-loggers. Bovendien zit het web-loggen en het hardlopen in de lift ...
Ik zou daarom het initiatief wat extra media-aandacht willen geven en wil een perscommuniqué opmaken om te verspreiden naar de verschillende dagbladen, Runners World, de portaalsite van de blogs, etc … .
Je weet maar nooit waarvoor het goed is. Bovendien is het maar een simpel mailtje versturen.
Eigenlijk zou een web-log-loop een prima item zijn in een televisieprogramma zoals “Man bijt Hond” of voor het nieuwe sportprogramma “Vlaanderen Sportland” van Evy Gruyaert op tv Een. Dit programma gaat eens niet over voetbal en behandelt allerlei toestanden en fenomenen in de marge van de sport. Niet omdat onze web-log-loop zo een belangrijke wedstrijd is, maar het feit dat een respectabel aantal loop-web-loggers van heinde en verre naar Harelbeke komen voor een soort “blind-date”-loop is geen alledaags gegeven en kan misschien wel leuke beelden opleveren.
En als de media het laat afweten, dan maken we er gewoon een leuke loopkoers met after-party van.
Wat denken de bloggers over deze eventuele media-belangstelling of vinden jullie dat ik het wat “te groots” bekijk en hoeft het voor jullie niet ?
Laat gerust je stem horen in deze bloggers-democratie …
Andere suggesties zijn steeds welkom !

14:02 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |

Commentaren

Why not ? Frank,
Het kan zeker geen kwaad, integendeel, schitterend initiatief. Hopelijk mag je dan succes hebben bij je zoektocht naar het juiste medium om dit eens in de picture te brengen.
Waarom niet op CNN live ? ;-)

Gepost door: Steven Trimmer | 22-02-06

blogloop Doen zou ik zeggen, wie weet wordt iedere blogger dan wel gesponsord in de toekomst, een goeie schoenensponsor kan nooit kwaad.
Kan zeker leuk zijn, ik zag zondag ook het programma op TV1 en het lijkt me er perfect in te passen.

Gepost door: Jeroen | 22-02-06

sure waarom niet hé, het kan het er alleen maar leuker op maken :-)

Gepost door: Ruthje | 22-02-06

als iemand dit gedaan kan krijgen is't frank spencer. ja, frank dit lijkt wel een leuk initiatief , jij bent daar de geknipte man voor om een of ander medium zover te krijgen om naar Harelbeke te komen , lukt dit niet moeten we niet wanhopen en maken we er zelf wel een leuke boel van. Succes !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 22-02-06

Copyright Dat zal ik toch even met mijn booking-agent en advocaat moeten bekijken.

Gepost door: Jo | 22-02-06

Harelbeke Frank, je mag me toevoegen aan de lijst. ik zal er ook bij zijn om te lopen, te eten en te drinken. Maar ik geef geen interviews.

http://johanvanloock.blogspot.com/

Gepost door: johan | 22-02-06

WTV Fantastische idee. En ik ga een handje helpen. Ik woon niet in West-Vlaanderen, niet eens in Vlaanderen, maar ik ken iemand in West-Vlaanderen die midden in het media-milieu zit. Mijn broer is cameraman bij WTV en ik ga hem deze avond nog een mail sturen met de plannen. Wie weet, kan hij iets forceren?

Gepost door: Christophe | 22-02-06

heel goed idee Dat is idd een schitterend idee. recreatief lopen is meer en meer in, en dat kunnen we alleen maar toejuichen, dus hoe meer aandacht hoe beter!
loopgroeten

Woudloper Pi

Gepost door: pi | 22-02-06

Wij willen er ook bij zijn.. Anke en ik willen er ook wel bij zijn in Harelbeke! Zet ons maar op je lijst!

Gepost door: Anke en Filip | 22-02-06

Hollanders Bij nader inzien en later op de avond zie ik een interview met Evy toch wel zien zitten, maar dan nie voor de camera.
Als we nu eens beter zouden doen dan de hollanders. Meer deelnemers (tellen we de Nederlanders die overkomen ook mee?) en met den TV. Als ik me niet vergis, hadden zij het nationaal dagblad. Heb jij elke keer je gaat lopen zo van die ideeën? Wat gaat dat geven op 22 april?

Gepost door: johan | 22-02-06

Moet kunnen Heeft Evi geen zin om mee te lopen?

Gepost door: Marc | 23-02-06

Laat je maar es gaan! DOEN !!!

Gepost door: Koen | 23-02-06

Hollanders ? Hi Frank,

het weblogloopje in België leeft nog niet echt bij ons.. ik ga er dit weekend even een berichtje aan wijden.. eens kijken hoeveel animo er is om naar Harelbeke toe te gaan..
wordt vervolgd!

Gepost door: Ronald | 24-02-06

Laat maar komen die aandacht Hi Frank, stuur je mailtjes maar uit naar de pers in België. Ik heb zojuist ook mijn weblog voorzien van een ware promotie voor deze Internationale Weblogloop! Ik ben zeer benieuwd naar de reacties van de Nederlandse bloggers

Gepost door: Ronald | 27-02-06

Evy Loopt Rond de tijd van jullie weblogloop zal Evy ook de westhoek doorkruisen; ze loopt er afstanden tussen veertien en negentien kilometer. Misschien een goeie opwarmer voor jullie? Van harte welkom!

Je kan haar traject volgen op http://www.een.be/vlaanderensportland

Gepost door: Isaac Louria | 03-03-06

De commentaren zijn gesloten.