28-02-06

Web-log-loop : stand van zaken : “eight weeks to go …”

Het begint stilaan vlotjes te lopen voor onze web-log-loop : op heden kreeg ik al 31 reakties binnen, ’t is te zeggen :
17 certitudes
12 twijfelaars of last-minute beslissers
2 afzeggingen
Ook bij onze Noorderburen begint het al wat te sudderen en te roeren : onder impuls van Running Ronald is er zelfs al een flinke volksverhuizing op til. Op zijn massaal gelezen weblog doet hij trouwens een warme oproep voor onze web-log-loop.
Voor hen heb ik ook goed nieuws : in samenspraak met de organisatie van de Eurojogging kan er voor overnachting gezorgd worden aan democratische prijzen : de trekkershutten in de Gavers (langs het parkoers) zijn reeds volzet, maar in de Gaverranch kunnen we nog overnachting regelen aan 10 €/nacht (ontbijt 4 €) en in het Bloso-sportcentrum te Waregem komt dit op 8 €/persoon ( + ontbijt met alles erop en eraan 3,5 €).
In “case of emergency” kan ten huize Spencer ook nog wel iets geregeld worden …
Want er is na de wedstrijd en prijsuitreiking (mooie prijzen !) nog een maaltijd (beenhesp met groentjes etc...) en after-party met dj voorzien. Voor de liefhebbers wordt er zelfs voor een zondag-programma gezorgd : er staat een bezoekje aan het schilderachtige westvlaamse Heuvelland (Poperinge en Folk Center Dranouter) op het programma.
Dit komt omdat de organisatie van de Gezinsbond elk jaar een programma uitstippelt voor hun buitenlandse lopers (Portugal, Tsjechië, Hongarije, Oostenrijk, Nederland en Duitsland), waarop wij ons vrijblijvend kunnen bij aansluiten.
Geef toe dat het plaatje er leuk begint uit te zien.
Wie alsnog zijn wagonnetje wil aanpikken bij deze eerste Vlaamse web-log-loop, laat best een reaktie na. Dan krijg je wellicht in de loop van maart een mailtje met alle concrete info.Dat knalrode shirtje hebben jullie toch al in de kast hangen ... waar wachten jullie nog op :-) ?
Af en toe post ik uiteraard ook een “stand van zaken” op deze blog.

05:59 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

... Ik kan nog niets beloven, maar ik hou UITERAARD je blogje in het oog!

Gepost door: Wim | 28-02-06

Internationaal wordt het zeker Het begint aardig te rommelen hier in Nederland. Agenda's worden geraadpleegd en afspraken verschoven.. binnenkort een update over de NL deelnemers!

Gepost door: Ronald | 28-02-06

Ik kom! Ik rij met Ronald mee en kom dus ook!

Gepost door: Gert | 01-03-06

het kriebelt Hoe meer ik er over lees, hoe meer het begint te kriebelen, maar ik heb op zondag al de Antwerp 10 Miles gepland, twee wedstrijden is onmogelijk EN zeker niet enkele dagen voor mijn gepland huwelijk. Ik zal moeten beslissen welk keuze te maken, heel moeilijk!!

Gepost door: Dirk | 02-03-06

Top! Frank, ik heb de datum alvast genoteerd en laat je morgen zeker iets weten. Super initiatief, ik maak alvast ook wat reklame op m'n blog.

Gepost door: DavidL | 02-03-06

3 x NL De teller staat wat Nederland betreft op 3:
Petra, Gert en ik... er zijn nog wat twijfelaars.. dus we wachten af.

Gepost door: Ronald | 02-03-06

De commentaren zijn gesloten.