21-03-06

City Pier City Den Haag

Vandaag heb ik mijn laatste lange duurloop van deze marathoncampagne gelopen : 2 uur in Z1. Het liep heel erg vlot : ik had het gevoel dat ik nog uren kon verderlopen. Het komt er nu op aan om dat gevoel nog 18 dagen te rekken.
Nu is het reikhalzend uitkijken en aftellen tot de grote dag, het grootste werk is immers gedaan. Het is nu zaak om fris en scherp te worden, en de batterijen, accu's en alles wat nog meer opgeladen kan worden en in Rotterdam van pas komt, tot de rand toe te vullen.
De motivatie om er het beste van te maken zit goed, dat mag het probleem niet zijn. Ik heb er trouwens alles voor gedaan. Behalve die twee weken begin januari (kuitblessure) heb ik mijn schema minutieus opgevolgd.
42 km lopen met deze conditie moet me beslist lukken, zelfs in een mindere dag. Het enige waar ik tegenwoordig over twijfel, dat is de eindtijd : ik had als target 3u45' opgegeven en ik vrees dat dit voor Frank Spencer te snel is. Als ik mijn doel wil bereiken moet ik de ganse rit aan 11,2 km/u vlammen, terwijl ik al mijn lange duurlopen aan 10 km/u afgewerkt heb in Z1. Ik zou echter ook al dik tevreden zijn indien ik mijn PR verbeter (3u57’42”).
Komende zaterdag is er opnieuw een dreamteam-meeting : deze keer zijn we van de partij in Den Haag voor de City Pier City Run, een belangrijke wedstrijd in Nederland . We lopen er de 10 km (er is ook een halve marathon, maar dit is voor onze trainer te dicht bij 9 april) en de bedoeling is om eens alles uit de kast te halen.
Dit wordt een serieuze test en aan de hand van onze tijden zal Rob al flink wat wijzer geworden zijn over de streeftijd voor 9 april.
Ik ben eens benieuwd !

18:27 Gepost door Frank Spencer | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Commentaren

onder de 3.49 u. en ik zet een trappist van Westmalle in ;-)

Gepost door: bob | 21-03-06

Westmalle 3u49', da' s een mooie tijd, Bob : daar wil ik voor tekenen.
Alleen, die Westmalle, zet je een dubbel of een tripple in :-))

Gepost door: frank spencer | 21-03-06

Tijd awel, ik zet een Blonde Leffe in voor 3u48! Erboven is natuurlijk een rode wijn voor mij he!

Gepost door: Koen | 21-03-06

nieuwe PR Dat wordt een nieuwe PR voor jou op de 10KM!!
succes zaterdag Frank!

Gepost door: Ronald | 21-03-06

La Chouffe Ik doe mee aan het weddenschap (zonder chinezen?!?!)
Ik zet een chouffe in voor 3u45!.
Chouffe is een minder gekend bier, maar (volgens mij) heel lekker.
http://www.achouffe.be/

Gepost door: Stefaan | 22-03-06

Opgepast Frank, ik zou 3h50 lopen in Rotterdam. Anders is het misschien wel je laatste wedstrijd, als ik hier lees hoe iedereen je met alcohol wil overdonderen. Misschien doen ze het wel om er zeker van te zijn dat ze in de Web-log-loop voor jou kunnen eindigen.
Alvast veel succes nu zaterdag.

Gepost door: Marc | 22-03-06

ge zult wel vlugger lopen Beste frank spencer , mijn tempo op mijn lange duurlopen is tussen de 11 a 12 per uur , maar in de wedstrijden haal ik toch ook hoger en in zulke massa zul je wel meegetrokken worden denk ik . Trouwens loop je niet mee met de pacers van 3h45 ? Ik wed dat ge onder de 3h45 gaat , zit je er boven dan heb je een westmalle triple tegoed , zit je eronder heb ik een kriek premium van u te goed op de weblogloop (liefst na de loop)

Gepost door: roadrunnerke | 22-03-06

oppassen met al da bier !!!!!! want voor je het weet kom ik je halen ;-)

Gepost door: pietje_de_dood | 22-03-06

Bier kan geen kwaad !!! Moeten wij duurlopers niet regelmatig (al)koolhydraten tot ons nemen ?
Tijdens een wedstrijd kan je altijd dat ietsje meer. Je wordt ahw 'meegesleurd' met de massa. Succes & sante

Gepost door: Michael | 22-03-06

snelhied philippe, ik loop ook 10 km per uur en ga voor 3.30/3.35 dus dan moet jij ook voor de 3.45 kunnen gaan. Komt goed, heb er vertrouwen in.
De Z1 zegt niets over je snelheid. Tot zaterdag!!!

Gepost door: martine | 22-03-06

CPC loop Veel succes zondag bij de CPC loop. Ik had je graag willen hazen. Echter is na-inschrijving met tijdsregistratie niet mogelijk. Zonder tijdreg kom ik niet heel het land door voor 10 k. Ik ga dus een dag snelheid training in OostNederland. Mijn doel wordt de Batavierenrace. Volg het op mijn blog. Ik lees met plezier jou verhalen(die kom je tegenwoordig overal tegen!)

Gepost door: Roderik | 23-03-06

Succes!! Veel plezier en succes aanstaande zaterdag!!

Gepost door: Petra Schoon | 23-03-06

CPC naar ik al gehoord heb is de CPC een ongelooflijke leuke wedstrijd om mee te doen, hij staat ook wel op mijn verlanglijstje om ooit eens mee te lopen. Véél fun en succes ermee!!

Gepost door: Ruthje | 23-03-06

Ik ben benieuwd! Nu je laatste duurloop erop zit is het helemaal aftellen voor Rotterdam. Via de site van Koen kwam op deze pagina terecht en toen herkende ik het gezicht uit Runner's World ;-) Ik wens je veel succes en blijf je volgen!

Gepost door: Roy | 23-03-06

cpc De laatste loodjes. Veel succes in het Haagse. Rustig beginnen, in het begin is het toch te druk om te vlammen.
Succes ook met je laatste trainingsweken voor Rotterdam.

Gepost door: Aad | 24-03-06

vindt het altijd zo bijzonder dat mensen dat doen !!

Gepost door: elektricien den haag | 29-12-14

De commentaren zijn gesloten.